Представена публикация

Ослепително тяло с джинджифилов чай

Джинджифилът подобрява храносмилането и ускорява изгарянето на мазнини. Разширява кръвоносните съдове, засилва метаболизма с до 20% и съдейства за изхвърляне на токсините от организма. Всичко това го прави незаменим помощник в диетите.



Според тибетците, джинджифилът принадлежи към горещите продукти, които загряват, стимулират кръвообращението, ускоряват обмяната на веществата.
Традиционната медицина би казала, че джинджифиловият чай за отслабване работи благодарение на етеричните масла, които се съдържат в подправката – активните вещества в тях усилват процеса на обмяна на веществата в организма.
Да отбележа, че джинджифилът помага на кожата да остане млада по-дълго време.

Ослепително тяло с джинджифилов чайА ето и 2 рецепти с джинджифил за отслабване:

1. Това е най-лесната рецепта за чай за отслабване – сложете в термос (за работещите дами) тънко нарязан корен от джинджифил, залейте го с гореща вода и пийте през деня (по всяко време или половин час преди хранене).

2.Този вариант на джинджифилов чай за отслабване се препоръчва за тези, които искат да свалят много килограми за по-кратко време.Съставките тук саджинджифил, лимон и вода. Нарязвате джинджифила и лимона и заливате с гореща вода. Оставяте така да престоят четвърт час. След това чаят се пие през целия ден.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety