Представена публикация

Защо трябва да имаме в гардероба си малка черна рокля

Малката черна рокля се е превърнала в класика в модата. Тя винаги присъства като задължителен елемент в гардероба на една жена. Има много причини, благодарение на които черната рокля е извоювала почетното си  място на модния престол
, тук ще изброим само най-конкретните  причини.





  • Малката черна рокля вдъхва увереност.

  Този дреха е подходяща за всеки вкус, стил и повод, независимо от социалният статус. Жената облечена в тази рокля изглежда секси, стилна и елегантна.

  • Малката черна рокля винаги е актуална.

  Още от както Коко Шанел въвежда малката черна рокля в гардероба на стилната жена, и до днес дрехата остава популярна.

  • Малката черна рокля изгражда различни образи.

 Спрямо аксесоарите, които се подбират, може да бъдете "фаталната" жена с червена чанта и обувки на ток, или пък сладка с розови пантофки, шал на цветя и букли в косите. Защо да не съчетаете малката черна рокля с кожени ръкавици, дънкова яке и ботуши с капси за по-рокерски вид.

  • Малката черна рокля е универсална за всеки тип фигура.

  Независимо дали се радвате на перфектно тяло или се оплаквате от някой друг килограм в повече, облечени в малка черна рокля, вие винаги ще изглеждате зашеметяващо. Причината е, че цветът оптически се стеснява и удължава силуета, като подчертава предимствата на женската фигура. Единственото, което трябва да се съобрази, е дължината, като за по-красивите дами тя не трябва да е по-къса от линията до коляното.

  • Малката черна рокля се  комбинира със всички цветове.

  В зависимост от ефекта, който търсите, можете да изберете аксесоари в различни тонове. Класическата комбинация от черно и бяло е модерна тази есен, както се очертава и идната пролет. С лилаво или фуксия поставяте акцент, а с кафяво получавате елегантно решение за есенния сезон.

  • Малката черна рокля пести пари. 

  Възможността да комбинирате една дреха по няколко различни начина, благодарение на вашите аксесоари, незабавно премахва необходимостта от непрекъснато пазаруване в мола. Разнообразието ви е сигурно, а познатите ще ви поздравят за модното усещане, което демонстрирате.

  • Малката черна рокля е практична. 

  Освен че пести пари и предлага възможности за безброй комбинации, малката черна рокля ще ви спести срама, ако по време на коктейл неволно я изцапате с питието. На черния цвят петното се виждат само ако се гледат, а самата дреха се поддържа лесно с помощта на подходящ перилен препарат.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety