Представена публикация

Най-ефикасният начин да елиминираш портокаловата кожа



Портокаловата кожа е не само естетичен дефект, но е и сериозно заболяване на съединителната тъкан, което засяга едновременно лимфната система и кръвоносната система. Поразяват както момичетата в пубертета, жените по време на бременност или менопаузата, така и жените, употребяващи контрацептивни лекарства.











ХРАНЕНЕ И СПОРТ

Една от главните причини за появата на портокаловата кожа е лошото микроциркулация на кръвта, в следствие на слабо активен начин на живот и липса на физически тренировки. Не без значение са и вредните навици - алкохол и тютюнопушене. Появата на килията може да бъде предизвикана и от настъпване на хормонален дисбаланс, например: дисфункция на яйчниците, надбъбречните жлези и щитовидната жлеза. До натрупването на килията води нездравословното хранене, стресът, на който сме се подлагат ежедневно. Също и разкъсването и деструктурирането на колагена, интоксикацията и лошата оксигенация на тъканите.

Няма директна зависимост между наднорменото тегло и целулита, тъй като той има нарушение в разпределението на мастната тъкан на кожата, а подкожните мазнини имат дори много слаби дами. Основният момент в антицелулитната диета не е количеството калории, а минералното съдържание на продуктите. Препоръчително е да изключите от менюто си продукти, в чийто състав влизат овкусители, консерванти и подобрители. Избягвайте захарта, рефинираните мазнини и бялото брашно. Приемайте често прясно изцедени сокове - известно е, че витамин С ускорява обмяната на веществата и подобрява микроциркулацията на кръвта. Пийте много вода, поне 2,5 л на ден, особено през лятото. Не подценявайте зелената чай - съдържащите се в него антиоксиданти спомагат за извличането на всички шлаки и токсини от организма, които са потенциално отговорни за появата на клетъчни линии.

ПОДКРЕПЯЩА ТЕРАПИЯ

Доверете се на новите технологии и ускорете резултатите с подкрепящи антицелулитни процедури на всеки 3 или 6 месеца. Иновативният апарат TriActive + комбинира три технологии, които се насочват към несъвършенствата. Машината работи с ултразвук, лазер, радиочестота - за ефективно елиминиране на локалните натрупвания на мазнини, лимфния застой и отпуснатостта на кожата. Процедурите с TriActive + намаляват целулита, оформят тялото и го скулптират.

Много хора пребледняват и прибягват до липосукция. Ние сме с един ход напред. Не е необходимо операция, която може да доведе до усложнения. "- категорична е Бориана Тимнева, физиотерапевт в столичната клиника Jewel Skin. Терапията с новата технология намалява целулита, тонизирана и еластична кожа, без да се отпуска, намалява задържането на течности и подобрява химичните реакции, дори при лечение на "синдрома на тежките крака", хармонично премоделиране на тялото, стягане и тонизиране на кожата на шия и деколте, премахване на двойна брадичка.

Действието на апарата е свързано с превръщането на мазнините в течност и изхвърлянето им. Машината работи с ултразвук на ниска честота и дълбоко проникване. Той помага за намаляване на мастните натрупвания и се използва в долната част на тялото - корема и краката. След това се включва диодния лазер за лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението. Така, освен че обемът на мастните клетки е намален, те се справят правилно и тази неравност по кожата, известна като портокаловата кожа, изчезва. Може да се прилага за големи зони от тялото и за малки зони - като лице например. С радиочестотата кожата се стяга и изпъва. Стимулира контрактите на колагеновите фибри и активира микроциркулацията. Тя може да се третира дори и най-малките бръчици по лицето.

На всеки 21-28 дни клетките в организма се обновяват, като това зависи от индивидуалния метаболизъм. Затова е добре в рамките на тези дни да се извършват повтарящи се действия, които могат да бъдат записани от клетките и да бъдат изпълнявани от тях и след това. "Препоръчва се да се направи курс от 10 процедури, веднъж-два пъти седмично. Така мастните клетки в тялото ще свикнат да бъдат дренирани, а мастните киселини от тях - да бъдат изхвърлени. Кръвообръщението също се подобрява. В третираните зони се увеличават колагеновите и еластиновите влакна. Именно новият колаген и еластин правят кожата по-здрава и водят до премахване на целулита. "- разяснява специалистът Боряна Тимнева. Повечето пациенти виждат значителни разлики след първата процедура, но за да се задържи ефектът трябва да се правят поддържащи процедури, в зависимост от конкретните нужди. Естествено, за да се поддържа ефектът, тялото трябва да се поддържа със спорт и здравословно хранене.



Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety