Представена публикация

Портокалова диета - за перфектна фигура

Портокалът съдържа много витамин С, което го прави чудесен антиоксидант. Освен това има много фибри, които подпомагат отслабването.









Съвети за диета с портокали:

- Трябва да се прави 2 или 3 пъти в годината. Диетата продължава два седмици.

- Препоръчително е да извършвате физическа активност.

- Сокът от изцеден портокал трябва да се консумира в рамките на 30 минути, след като е приготвен. В противен случай можете да изгубите витамин С.

- Задължително е да закупите портокали или да пиете прясно изцеден сок. 

- Ако сме гладни между храненията, изяжте 1-2 портокала. 

- Не трябва да яде след 20:00 часа. - Пийте минимум 2,5-3 л вода.


Диетата е пречистваща, а витамините ще засилят имунната ви система точно в сезона на вирусите.

  • Първи ден:


Всяка сутрин на закуска се консумира 1 чаена чаша чай или ако сте от хора, които нямат навика да закусват, можете да изпиете един фреш от аромат, който ще зареди организма ви с необходимото количество витамини и захари. 
За обяд - 1 портокал, 1 варено яйце, 2 сухара и 2 чаши айран. 
За вечеря - 2 домата или салата от зеле и моркови. Да не забравяме, че сега е сезона на зелето и неговият опит в тази част на годината е най-истински. Към зелевата салата можете да добавите 2 сварени яйца с лимонов сок по желание. 

Важно е да знаете, че яйцата се консумират само в първия ден от диетата.

  • Вторият и третият ден:

Яйцата се заменят с малко количество месо - като можете да избирате между пилешко и телешко. Най-добре е да е на скара или варено, като при приготвянето му не трябва да участват никакви видове мазнини. Към него можете да добавите салата от домати и краставици или от зеле.

  • Четвъртия и петият  ден:

Вместо месо и яйца се консумира нискомаслена извара, към нея отново можете да добавите салата по ваш избор.

  • Шести ден:

Заложете на риба. Рибата съдържа пълноценни белтъци с балансиран аминокиселинен състав, мазнини и комплекс от минерални вещества. Наличието на витамини образува благоприятната конструктивна, физико-химична и медико-биологична характеристика на този вид месо. Повечето риби са богати на протеин и ЕМК (есенциални мастни киселини) и бедни на наситени масти и холестерол. Освен това то практически не съдържа въглехидрати, което прави рибата чудесна храна за консумация през втората половина на деня.

  • Седми ден :

Отново консумирате същата храна, която се консумирали през първия ден.

Целият цикъл се повтаря отново. След диетата ще се чувствате леки и красиви!




Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety