Представена публикация

5 неща, които мъжете се срамуват да споделят за секса

За мъжете сексът не е просто секс, както мислят повечето жени. Силната половина на човечеството изпитва по-малка нужда от нежност по време на секс. Мъжете искат да бъдат докосвани, да се наслаждават на дълга любовна игра, но малцина от тях ще признаят желанията си. Просто мъжкото естество е такава, пише zajenata. Какво искат мъжете от своите нежни половинки, за които се притесняват да споделят?



Те искат да ви задоволят

Широко разпространено е стереотипът, че мъжете се интересуват само от своето сексуално удовлетворение, но не и от това на половинката си. Това не е вярно. Влюбеният и обичащият мъж е готов на всичко, за да ви накара да достигнете върховната наслада.

Те искат повече докосване

Любовната игра е не по-малко важна за мъжа. Те са готови да бъдат докосвани и възбудени до краен предел, но не попадат по нежни признания и затова не биха ви споделили, особено ако не сте достатъчно близки.

Сексът е повече от секс за тях

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety