Представена публикация

Хороскоп Скорпион за месец Ноември 2020

От 9 ноември до 15 ноември 

Личната активност на Скорпионите тази седмица ще бъде от съществено значение за успеха. Колкото по-инициативни сте, толкова повече резултати ще можете да постигнете. През това време може да почувствате нарастване на креативността и енергичен прилив. Добре е да започнете творчески проекти. Тези дни можете да се увлечете от някоя интересна дейност. Също така е подходящо време за посещение на празнични събития, концерти, театри, цирк. Ако имате любим човек, тогава планирайте да отидете заедно на концерт или дискотека. Можете да получите много приятни преживявания, изненади, подаръци и признания. Прекарайте това време по необичаен начин, за да имате приятни спомени. Ще можете да придобиете нови бизнес и чисто човешки контакти, да се запознаете с полезни хора. Това ще ви помогне при решаването на текущи проблеми.

 От 16 ноември до 22 ноември

Скорпионите могат да се сблъскат с много препятствия и ограничаващи влияния през цялата седмица. Може да ви е по-трудно да осъществите някои от плановете си поради влошаване на здравето. Също така, опитайте се да не участвате в тайни дейности, включващи нарушения на закона. В наши дни могат да възникнат усложнения с представители на властите, вероятността от налагане на глоби се увеличава. Вие също трябва да се погрижите за поддържане на репутацията си. Можете да се справите само с трудностите сами. Опитайте се да държите ситуацията под силен личен контрол. Може би сте решили да си направите пикник и да поканите роднини, приятели и познати на развлечение извън града. Не си отказвайте удоволствието да се забавлявате и безгрижно. По-добре е да се срещате с други хора само по ваша собствена инициатива.

 От 23 ноември до 29 ноември 

Скорпионите ще бъдат много активни през цялата тази седмица и могат да се изразят в креативност. Темата за личната свобода е много важна от гледна точка на вашата самореализация. Страхотно време за работа по грешки. Погледнете отблизо последните събития. Този ретроспективен анализ помага да се научат полезни уроци, за да се избегнат грешки и грешки в бъдеще. Също така е подходящ момент да експериментирате с външния си вид, с образа си. Тези дни ще имате изключително фин и изискан усет за вкус и мярка в оценката на красотата. Следователно, всякакви корекции на вашето изображение ще ви бъдат от полза. Това е благоприятно време за любов и творчески хобита. Ако романтично запознанство се случи съвсем наскоро, тогава може да се случи бързо сближаване със страст. Подходящо време за романтични срещи и забавления. Посещението на концерт на любимия изпълнител няма да ви остави безразлични. Също така е подходящ момент за общуване с малки деца. 

От 30 ноември до 6 декември 

 Личното развитие и комуникацията, заедно с хобитата, могат да бъдат източник на радост и вдъхновение за Скорпионите тази седмица. През първата половина на седмицата можете да имате много интересна и приятна комуникация. Може би вие сами ще забележите, че около вас се събират много приятни хора с тактично и галантно поведение. Това ще ви позволи бързо и лесно да разрешите всеки свой въпрос. Използвайте тези дни, за да развиете полезен бизнес и чисто човешки връзки. Втората половина на седмицата благоприятства изпълнението на творчески планове. Самочувствието ви може да се повиши значително и това ще ви даде увереност, че всичко ще ви се получи. В крайна сметка самите хора погребват много таланти на земята, защото спират във фалшив страх, вместо да правят това, което им харесва.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety