Представена публикация

Хороскоп Лъв за месец Ноември 2020

От 9 ноември до 15 ноември 

 На лъвовете се препоръчва да обърнат максимално внимание на семейния си живот тази седмица. Именно в семейството можете да почувствате истинска радост и хармония. Семейните отношения са доста оптимистични. Можете да правите домакинска работа заедно с членове на семейството. Това важи особено за решаване на битови проблеми, подреждане на нещата, почистване и ремонтни дейности. Опитайте се да се отървете от старите ненужни неща, изхвърлете стари боклуци в кошчето, празни шкафове и рафтове в опит да увеличите свободното пространство. Това косвено ще има положителен ефект върху вашето здраве. С подкрепата на членовете на семейството ще можете да вършите домакински задължения много по-бързо и по-добре от обикновено. Подходящо време е да купите и да се погрижите за домашен любимец. Ако ще наемете бавачка или икономка у дома си.

 От 16 ноември до 22 ноември 


Основната грижа на Лъва тази седмица може да бъде поддържането на нервната система в състояние на баланс. Факт е, че често можете да се сблъскате с различни стресови ситуации и ще ви бъде трудно да се поддържате в равновесие. Ако имате прекалено възбудим темперамент и сте склонни да реагирате бързо, опитайте се да бъдете по-внимателни. Всяка критика, която отправяте към други хора, може да доведе до обратна реакция. В резултат на това нервната ви система и репутацията ви могат да бъдат повредени. Опитайте се да ограничите контактите си и да не планирате нови познанства. Чрез контактите неприятностите могат да дойдат в живота ви. Най-хубавото е, че ще се чувствате като със семейството си. Семейните отношения са добри. Всички членове на семейството могат да започнат заедно да си помагат. И ще бъдете заобиколени от грижата и топлината на близките. Фокусирайте усилията си върху бизнес дейността - това е най-успешната област, в която бихте могли да се реализирате.

 От 23 ноември до 29 ноември 

Лъвовете могат да се превърнат в типични картофи на дивана тази седмица. Факт е, че ще ви бъде толкова удобно и приятно да сте у дома със семейството си, че едва ли изобщо искате да излезете от къщата. Това е чудесно време да оборудвате дома си, да извършите дребни ремонти, да украсите апартамента си с картини, красиви неща или осветителни тела. Желанието да направите дома си още по-уютен и топъл може да се превърне в основния мотив за поведение през цялата тази седмица. В самото начало на седмицата обаче напрежението между интересите на вашето семейство и кариерата ви може да нарасне. Възможно е да се наложи да останете на работа твърде дълго и това да предизвика недоволство сред членовете на семейството. Когато превключвате от семейни проблеми към работа и обратно, ще ви е трудно да се съсредоточите сериозно върху едно нещо, така че много неща ще останат недовършени.

 От 30 ноември до 6 декември 

Лъвовете ще могат да преоткрият огромната положителна роля на семейните ценности. Ще се насладите на обичайните семейни задължения, от почистване на къщата до готвене. Може да се насладите на почистване на прах от рафтовете и подреждане на неща по рафтове и шкафове. Всичко около вас трябва да е красиво и в перфектен ред - с това отношение ще поемете всяка работа. Следователно резултатът от вашата работа ще бъде отличен. Също така е подходящ момент да помислите за здравето си, да предприемете превантивни процедури, втвърдяване. Добре е да седнете на уелнес диета. Втората половина на седмицата благоприятства големите покупки на жилище на кредит. Можете също така спокойно да обсъждате въпроси, свързани с наследяването, с близки роднини и да вземате информирани решения.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety