Представена публикация

Хороскоп Телец за месец Ноември 2020


От 9 ноември до 15 ноември 

 Тази седмица партньорствата на Телеца ще се подобрят значително. Брачният съюз може да стане по-траен и хармоничен поради способността да се намери взаимно разбирателство по време на заинтересован диалог по спорни въпроси. Отношенията между вас ще се подобрят, ако дадете на партньора си малко повече инициатива. Семейните приятели могат да играят положителна роля в това. Не отхвърляйте опита за постигане на съгласие и взаимно разбиране и сега е точно такъв. С бизнес партньори ще можете да постигнете правна формализация на отношенията. Правните спорове са разрешени успешно. В съдебните спорове за собственост можете да постигнете мирно споразумение. Втората половина на седмицата е подходящо време за съвместни туристически пътувания с партньор. Добре е да свършите някаква творческа работа с партньор, която и двете пленява.

 От 16 ноември до 22 ноември 

 Препоръчва се на Телеца да обърне специално внимание тази седмица на две потенциално проблемни теми: здраве и работа. Можете да се сблъскате с много препятствия, докато вършите текущата си работа.

Може да се наложи да работите много по-усилено от обикновено, за да постигнете желания резултат. В трудовия колектив може да се развие нервна психологическа атмосфера. Също така звездите не ви съветват да почиствате или ремонтирате апартамента. Но има и положителни аспекти. Например, може да изпитате положителен напредък в партньорството си. Ако по-рано вие и вашият партньор сте изпитвали трудности и недоразумения, сега всички трудни моменти могат да останат в миналото и можете да установите приятелски и уважителни отношения с партньора си. Не е изключено романтично запознанство по време на туристическо пътуване или от разстояние. 

От 23 ноември до 29 ноември 

 
Телецът тази седмица може да няма вътрешна стабилност и самочувствие. Можете обаче да компенсирате това, като активно участвате в партньорства. Можете успешно да делегирате вашите дела на партньор, независимо дали става въпрос за бизнес партньорство или брачна връзка. Ако вече имате постоянно партньорство, тогава този вид взаимоотношения определено ще ви зарадват. Ще можете да получите отстъпки от партньора си и ще можете да стигнете до пълна любов и хармония във връзката. Дори в навечерието на тази седмица да сте имали остри конфликтни ситуации, ще усетите как моралът се смекчава и непримиримостта на страните се заменя с готовност за компромис. Ако досега бяхте неженени, сега има шанс да срещнете съмишлениците си - хора, които имат същите интереси като вас и които се интересуват от същите проблеми като вас. Добре е да се присъедините към творчески групи, да танцувате, да правите самодейни представления, да пеете в хор. 

От 30 ноември до 6 декември 

 В Телец първата половина на седмицата е благоприятна за учене и разширяване на хоризонтите. В полезрението ви могат да влязат много интересни и умни събеседници, в хода на комуникацията, с които можете да научите много полезна информация. Контактите в интернет в социалните мрежи и форуми стават все по-активни. Флиртът в сайт за запознанства може да доведе до бързото развитие на виртуалната любов и перспективата за среща в реалния живот. Втората половина на седмицата е благоприятна за развитието на приятелства и партньорства. Отвореният стил на поведение ще привлече много приятни и приятелски настроени хора във вашия живот. Може би ще бъдете поканени на приятелско парти или някакво празнично събитие. Не си отказвайте удоволствието да се забавлявате и безгрижно. Това е чудесно време както за годеж, така и за сватба.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety