Представена публикация

Хороскоп Близнаци за месец Ноември 2020

От 9 ноември до 15 ноември 

Тази седмица вътрешният стремеж на Близнаците към ред и дисциплина се увеличава. Препоръчително е да се постараете да внесете идеален ред в жилищното пространство около вас. На първо място, говорим за ред в дома и на работното място. Втората половина на седмицата благоприятства положителните промени. Ако сте достатъчно мотивирани да направите живота си по-продуктивен. Това е подходящ момент да направите промени в живота си, за да направите дейностите си по-продуктивни. Трябва да започнете с анализ, за ​​да разберете какво ви пречи да се справите с бизнеса. Може би ще разберете къде и къде губите много време. Опитайте се решително да се отървете от лошите навици и да въведете ново ежедневие в системата. Ходете на редовни тренировки, водни процедури, храна и сън според режима, редуване на кратка почивка с товар при работа. Всичко това няма да се поколебае да се отрази положително върху вашия успех в бизнеса.

 От 16 ноември до 22 ноември 


Звездите съветват близнаците тази седмица да преминат от личен живот към бизнес дейност. В този случай можете да получите повече удовлетворение от тези дни. Факт е, че влюбените могат да усетят колко изменчиви и мимолетни могат да бъдат чувствата. В наши дни се увеличава нестабилността на романтичните връзки, възможни са чести спорове и кавги с любим човек. Ако искате да поддържате хармонична връзка, ограничете контактите. Не бива да ходите на приятелски партита с любимия човек - това може да се превърне в провокиращ фактор за развитието на конфликт между вас. В същото време тази седмица е благоприятна за медицински и превантивни мерки. Също така звездите ви съветват да се борите с лошите навици, като ги замествате с добри навици. Всичко, което започнете тези дни ще бъдат запомнени и усвоени от тялото ви на физиологично ниво. Ето защо в момента е важно да преминете към здравословен начин на живот и да рационализирате ежедневието си. 

От 23 ноември до 29 ноември 

 
Близнаците прекарват страхотно тази седмица, за да се заемат и да постигнат целите си. Можете да почувствате мощен тласък на енергия и вътрешна готовност за справяне с практически проблеми. Здравословният начин на живот и оптималният начин на живот са това, от което се нуждаете преди всичко тази седмица. Самите вие ​​може да почувствате повишена нужда да подредите нещата в начина си на живот в околното жилищно пространство. Важна положителна насока за прилагане на усилията е свързана със специална здравословна диета. Това е полезно преди всичко за тези, които имат проблем с наднорменото тегло. Като цяло обемът на работата може да нарасне тази седмица и поради това няма да остане почти време за личен живот. Професионалната дейност ще върви успешно, ще можете да демонстрирате най-добрите си бизнес качества и да увеличите доходите си. През втората половина на седмицата можете да си купите домашни любимци.

 От 30 ноември до 6 декември 

 Близнаците тази седмица ще успеят да наредят нещата в пространството около вас. Първата половина от седмицата може да бъде свързана с желанието да се отървете от лошите навици. Ще осъзнаете остро, че в много отношения лошите ви навици ви пречат да станете по-ефективни в бизнеса. Също така е добре да преминете към здравословен начин на живот, включително да живеете по режим, да се храните на диета и да спортувате редовно. Опитайте се да се отървете от старите ненужни неща, почистете шкафовете и чекмеджетата в къщата от такива неща. Това ще позволи на свежа енергия да влезе в жилищното ви пространство. Втората половина на седмицата върви добре за тези, които са фокусирани върху кариерното израстване и професионалните постижения. Отношенията ви с колеги и началници се подобряват. Можете да търсите нова работа. Безработните могат да си намерят тази работа това ще отговаря на тяхното призвание. Като цяло можете да станете по-ефективни чрез правилно планиране и приоритизиране.



Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety