Представена публикация

Хороскоп Овен за месец Ноември 2020

От 9 ноември до 15 ноември 

Първата половина от седмицата благоприятства онезите, които водят тих и незабележим начин на живот, като предпочитат да решават проблемите си, без да привличат непознати. Подходящо време за частна допълнителна работа на непълен работен ден. Може би във вашето зрително поле ще се появи влиятелен покровител, с когото могат да се установят както бизнес, така и лични отношения. Тайните любовни срещи минават без усложнения. През втората половина на седмицата може да имате шанс да постигнете целта си. Това важи особено за въпроси на кариерата и социалния статус. От друга страна, можете да получите това, което искате, само ако сте готови да направите драстични промени. Във всеки случай вие лично трябва да сте готови да направите промени. И тук степента на вашето удовлетворение от настоящата ситуация ще бъде решаваща. 

От 16 ноември до 22 ноември

Семейните и партньорските отношения на Овен може да се влошат тази седмица. Опитайте се да не сте толкова категорични и да не отхвърляте от вратата всичко, което вашият брачен партньор предлага и прави. В противен случай, вместо конструктивни и интересни идеи, може да чуете много лични критики и коментари, отправени към вас. Въпреки това, това е подходящ момент за промяна в кариерата и житейските цели. Не се страхувайте да промените нищо, ако се чувствате недоволни от живота си. Включително, не се страхувайте да напуснете предишната си работа в името на работа на нова работа. Сега е подходящ момент да се отървете от всичко, което ви пречи да продължите напред. Тези дни могат да бъдат изпълнени с риск по един или друг начин, но звездите ще ви се притекат на помощ и ще можете да излезете сухи от водата.

 От 23 ноември до 29 ноември 

 

Овенът си прекарва добре през първата половина на седмицата, за да уреди финансови проблеми. Това до голяма степен ще се дължи на финансовия успех на партньора, чиито ресурси могат да бъдат на ваше пълно разположение. В обикновена ситуация може да изглежда нещо подобно, когато съпругът получава голяма сума пари и дава спечелените пари на жена си, която си харесва да пазарува. Това е подходящ момент за застраховане на движимо и недвижимо имущество, внасяне на депозити. Не се страхувайте от промените в живота - всяка промяна сега може да ви отвори нови възможности. Чудесно време за духовни практики и изучаване на психологически комплекси. Способността ви да разбирате скритите мотиви в човешкото поведение ще се увеличи. Благодарение на това ще можете да проведете разследване и да отворите завесата на тайна над онези събития, които бяха внимателно скрити от вас.

 От 30 ноември до 6 декември

В началото на седмицата Овните ще имат късмет в кариерата си и в решаването на много други въпроси, които сте си поставили за цел. Особеността на момента е, че сега е по-добре да действате по методи с мека сила, когато можете да постигнете желания резултат чрез убеждаване. Сега можете да спечелите влиятелни хора, които сами искат да ви подкрепят. През втората половина на седмицата ще можете да повдигнете завесата на тайна над проблемите, които ви тревожат напоследък. Вашите психологически инстинкти се увеличават и вие ставате много прозорливи. Следователно ще можете да проведете собствено разследване и да разберете скритите мотиви зад поведението на хората. Звездите ви съветват да не афиширате намеренията си. Действайки дискретно, можете да постигнете страхотни резултати, тъй като в този случай никой не може да ви пречи.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety