Представена публикация

Хороскоп Дева за месец Ноември 2020


От 9 ноември до 15 ноември 

Девата тази седмица може да почувства нуждата от интересна комуникация с хората наоколо. Много обещаващи познанства могат да се случат. Опитайте се да се срещнете с всички, които искат да общуват с вас. Това ще бъдат полезни и приятни контакти, които могат да ви дадат много по отношение на решаването на някои проблеми и само за човешка комуникация. Това е подходящ момент за разрешаване на всякакви конфликтни ситуации и намиране на начини за помирение. Можете да действате като ефективен посредник и миротворец за вашите приятели, семейство и познати. Можете да организирате съвместни екскурзии за удоволствие извън града за пикник или други събития. Общуването с хората ще ви достави много радост. Може би романтична среща с чести пътувания за запознанства. Връзките с любимия човек преживяват период на чувствен разцвет.

 От 16 ноември до 22 ноември 

Основната проблемна тема на седмицата за Девите може да е липсата на пари. Звездите ви съветват да вземете по-балансиран подход към въпросите, свързани с финансите. Опитът за увеличаване на доходите може да срещне пречки. Проблем може да бъде и получаването на финансови заеми. Възможно е въпросът с изплащането на вече натрупани дългове и заеми да се усложни. И това може да е главоболието ви. В същото време това е благоприятно време за активни контакти с хора от вашия социален кръг: познати, роднини, приятели и съседи. Подходящо време за любов и творчество. Романтичните ви отношения ще бъдат допълнително укрепени. Пригответе се за приятни изненади, подаръци и любовни признания. Самотните Водолеи могат да се срещнат с представител на противоположния пол по време на пътуване. Общуването ще бъде интересно и забавно.

 От 23 ноември до 29 ноември

 
Девите тази седмица може да почувстват нарастване на интелектуалната активност. Това е подходящо време за учене, контакти и познанства. Ще можете да разширите и укрепите своите бизнес и социални връзки. На първо място, препоръчително е да общувате възможно най-много с другите. Колкото по-общителни сте, толкова по-успешно много от текущите ви дела и опасения ще бъдат разрешени. Особеността на момента е, че можете лесно да включите различни хора в решаването на вашите проблеми. На свой ред често може да бъдете помолени за помощ и вие също да бъдете полезни на много хора. Благоприятно време за уреждане на партньорства. Това важи преди всичко за бизнес партньорства. Звездите ви съветват да слушате мненията на бизнес партньорите по-често и тогава нещата ще вървят по-успешно. В брачните отношения е по-изгодно за вас да бъдете в положението да бъдете водени, давайки право на партньора да взема ключови решения. Сега не е нужно да се борите за властта в семейството, като разберете кой отговаря. Приемете ръководството на брачния си партньор и нещата ще се организират сами.

 От 30 ноември до 6 декември 

 При типичните Деви романтичните чувства могат да процъфтяват през първата половина на седмицата. Ако вече сте влюбени, значи връзката ви се развива бързо и ще почувствате пълна хармония с любимия човек. Може да имате спонтанно желание да формализирате съществуващите отношения с брака - така всичко ще изглежда безоблачно и радостно. Самотните Деви в наши дни могат да се влюбят от пръв поглед. Вероятността за романтично запознанство на улицата или по време на пътуване, в транспорта е особено висока. Втората половина на седмицата е благоприятна за поддържане и развитие на партньорства. Ако сте женени, брачните ви отношения ще се основават на любов и взаимна загриженост. Няма да ви е трудно да преговаряте с брачния си партньор по някакви противоречиви въпроси. Тези, които са самотни, ще могат значително да разширят своя кръг на общуване.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety