Представена публикация

Хороскоп Рак за месец Ноември 2020

 От 9 ноември до 15 ноември 

 Раци при  някои ще има усложнения, но други могат да имат шанс в кариерата си. Постигайки поставените цели, нещо може да не върви по план. Може би това ще е причина да преразгледате някои от житейските си насоки. Останалата част от седмицата ще бъде хармонична. Това е благоприятно време за любов и партньорство. Има смисъл да инвестирате възможно най-много във връзката и да работите за подобряване на връзката. Вашите усилия няма да бъдат пропилени. Взаимното привличане с партньор се увеличава, връзката става по-чувствена и страстна. Използвайте тези дни, за да облекчите напрежението във връзката си и да внесете повече радост във връзката си. Например добре е в наши дни да планирате с партньор посещение на концерт, кино, дискотека или друго развлекателно събитие.

 От 16 ноември до 22 ноември


 За Раците тази седмица не е еднозначна. Семейните проблеми и кавги могат да попаднат в проблемната зона. Това не е най-доброто време за генерално почистване или ремонт на апартамента. Също така ще ви бъде трудно да изградите конструктивни отношения с членове на семейството и близки роднини. Интересно е да се отбележи, че среда на интензивни семейни дейности по подреждане в много отношения ще доведе до повишен хаос и безпорядък. Причината за това е, че ще бъде трудно да се координират усилията на членовете на семейството. Това обаче е чудесно време за щастлив личен живот. Връзките с брачен партньор изпитват прилив на чувства. Вашият партньор ще бъде готов да поеме отговорност по важни въпроси. Оптимизмът и креативният стил на поведение ще ви заредят с допълнителен заряд енергия. Романтичните отношения се развиват добре.

 От 23 ноември до 29 ноември 

 
Тази седмица раковете се нуждаят от свобода като въздух. Само като сте свободни, ще можете напълно да разгърнете креативността си и да покажете най-добрите си качества. Добре е да уреждате срещи в реалния живот с онези приятели, с които сте се срещали в интернет. Това важи особено за запознанствата в креативни сайтове. Вашите таланти ще процъфтяват и несъмнено ще бъдете интересни в общуването. Това е подходящо време за спорт, хоби, всякакви хобита и забавно празнично забавление. Вероятно ще бъдете запалени по нещо или някой в наши дни. Нещо повече, това може да е такова хоби, когато сте готови да забравите за всичко и да се потопите с главата в нещо, което наистина ви е пленило, пленено. Това може да бъде състояние на внезапна и силна любов или желание за хазарт, без да спирате да играете компютърна игра. Когато се влюбите, ще можете да искрите хумор, фантазия, изненади и практически шеги. Това е подходящ момент за учене и пътуване.

 От 30 ноември до 6 декември 

 Тази седмица се препоръчва на раковите звезди да се занимават с личен живот. В личния си живот можете да получите най-приятните преживявания. Първата половина на седмицата е изключително добро време за партньорство. Връзката ви с брачния ви партньор може да бъде изградена върху любов и разбиране. Това е един от онези редки дни, когато дори след като сте живели дълги години в брак, можете да започнете да изпитвате свеж дъх на любов към партньора си. Втората половина на седмицата е благоприятна за учене и творчество. Тези от вас, които са фокусирани върху самоусъвършенстването и саморазвитието, могат да постигнат успех. Може да ви увлече някакъв нов бизнес, ново занимание, в резултат на което можете да разширите кръгозора си и да научите много нови и полезни неща. Стремежът към нови преживявания може да ви отведе на пътешествие. Това е и чудесно време за романтични връзки.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety