Представена публикация

Хороскоп Везни за месец Ноември 2020

От 9 ноември до 15 ноември 

Везните тази седмица ще могат да покажат най-добрите си бизнес умения. Можете да планирате най-важните и отговорни неща за тази седмица. Няма да се сблъскате с големи препятствия и можете да правите каквото искате. Доходът може да се увеличи. Това е подходящ момент за закупуване на практически полезни неща в домакинството, като домакински уреди, инструменти и стоки за бита. В семейството процесът на подобрение може да се засили. Можете да направите условията си на живот по-комфортни и уютни. За целта ще имате достатъчно финансови ресурси и подкрепа от членовете на семейството. В началото на седмицата обаче някой от семейството може да откаже да изпълнява задълженията си у дома. Благодарение на лекото влияние ще можете да убедите в необходимостта да участвате в общите дела на семейството. 

От 16 ноември до 22 ноември 

 Типичните Везни ще бъдат много инициативни и авантюристични тази седмица. Въпреки това, много от вашите идеи и планове може да не бъдат подкрепени от вашия партньор или членове на семейството. При тези условия вашият брак и семеен живот може да преживяват трудни времена. Затова е по-добре да се въздържате от обсъждане на принципни въпроси, по които по-рано между вас често е имало разногласия. Жените може да искат да променят външния си вид, да променят имиджа си. Трябва обаче да сте наясно, че нова прическа или цвят на косата може да предизвика отхвърляне от другите. Вашата бизнес дейност ще върви много по-успешно. Можете да се радвате да подобрите дома си. Опитайте да промените режима на осветление в апартамента. Това веднага ще придаде на вашия дом нов необичаен вкус.

 
От 23 ноември до 29 ноември 

Везни тази седмица, звездите се съветват да се съсредоточат върху разрешаването на финансови и материални проблеми. За момента е по-добре да засенчим темата за личния живот, тъй като тук не се очакват значими събития. Но с финансите можете да очаквате успех. С увеличаването на нивата на доходите ще ставате по-практични при вземането на финансови решения. Може би сега има смисъл да преразгледате някои от вашите планове за покупки. Възможно е да решите да се откажете от закупуването на домакински уреди и електроника и да отдадете предпочитание на покупката на бижута и модни дрехи. Като цяло материалните и финансови въпроси тази седмица ще бъдат вашият първи приоритет и тази тема ще ви интересува най-много. Във вашето ежедневие може да влязат нови продукти и неща. И като цяло размерът на вашето движимо имущество може да се увеличи. 

 От 30 ноември до 6 декември

Тази седмица на Везните се препоръчва да се съсредоточат върху решаването на материални и финансови въпроси, за да подобрят условията на живот в къщата. През първата половина на седмицата може да възникне и да се засили неустоимо желание да украсите и подобрите дома си. За това ще имате малко, макар и скромни, но финансови ресурси, както и време и най-важното - голямо желание. Затова усилията ви за декорация на дома няма да са твърде скъпи, но със сигурност ще бъдат направени с добър вкус и оригиналност. Звездите ви съветват да забравите за малко почивка и забавление и да се съсредоточите изцяло върху бизнес дейността. Може да почувствате цялостно подобрение на вашето благосъстояние. Ще имате достатъчен запас от физическа сила, за да се справите успешно със стреса. Характерна особеност на тези дни е че ще се заемете с всякаква работа с голямо желание и желание. И когато се захванете с бизнес с любов, той винаги се изпълнява успешно.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety