Представена публикация

Хороскоп Стрелец за месец Ноември 2020

От 9 ноември до 15 ноември 

Стрелецът тази седмица ще бъде силно мотивиран да решава материални и финансови въпроси. И наистина ще можете успешно да разрешите повечето от тези проблеми. Основното е да се настроите на сериозна, последователна дейност и да докарате започналата работа до края. Това е подходящ момент за увеличаване на доходите чрез допълнителна частна работа. По това време много проблемни моменти се отдалечават и пред вас се отварят по-лесни пътеки. В семейния живот всичко е стабилно. Може да се наложи да се усамотите известно време, за да осъзнаете по-добре какво се случва. Това е чудесно време за самотно усъвършенстване, задълбочено изучаване на духовните практики, търсене на баланс на тялото и душата. Йога и автогенни тренировки могат да ви помогнат в това. Отношенията с членовете на семейството са топли и приятелски настроени

От 16 ноември до 22 ноември 


Тази седмица Стрелец може да се сблъска с нестабилна ситуация. Темата и обхватът на нестабилността могат да бъдат всичко, което ви харесва. Можете обаче да усетите как напълно неочаквано се променят външните обстоятелства и плановете ви трябва да бъдат отменени или коригирани. Вашето финансово състояние може да бъде особено нестабилно. Отношенията с гадже или приятелка също могат да се влошат. В същото време може да се чувствате уморени от материални проблеми и безпристрастна комуникация. В този случай това, че сте в уединение, ще ви помогне. Добре е да отидете някъде на безлюдно място, да останете насаме със себе си и в контакт с природата. Това ще ви помогне да намерите вътрешно спокойствие и да се подмладите. Тези дни ще бъдат успешни за тези, които посещават семинари по духовни практики и отделят много време за самоусъвършенстване.

 От 23 ноември до 29 ноември 

 
За типичния Стрелец тази седмица е благоприятна за спокойно и съзерцателно забавление. Сега от вас не се изисква да предприемате никакви активни действия на външния план и е дошло времето да се съсредоточите върху вашия вътрешен свят, психическо и духовно състояние. Опитайте се да намерите хармония на душата и тялото, като погледнете в себе си. Духовните практики като йога, чигонг, автогенни тренировки, рецитация на мантра и молитви биха могли да помогнат. Също така, със съзнателни, целенасочени усилия можете да се научите самостоятелно да регулирате вътрешните функции на тялото си и по този начин да се научите съзнателно да се привеждате в състояние на баланс. Добре е да сте в уединение в помещения, изолирани от външния свят. Добре е също да се скитате сами в гората - при ненуен контакт с природата, по-скоро можете да намерите спокойствие.

 От 30 ноември до 6 декември 

 За типичния Стрелец през първата половина на седмицата материалните и финансовите облаги могат да се превърнат в източник на радост и удоволствие. Тези дни може да получавате пари от различни източници. В резултат на това ще имате на разположение определена сума пари. И можете да ги използвате по предназначение - купете си красиви дрехи или бижута. Покупката може да бъде толкова успешна, че да ви радва дълго време. Също така е подходящ момент да се търсят допълнителни източници на доход. Втората половина на седмицата е благоприятна за спокойно и съсредоточено забавление. Може да не искате да напускате къщата и бихте искали да се превърнете в диван. Можете да възприемете пребиваването в дома си като много приятно и комфортно съществуване. Удобството и комфортът са това, което цените особено сега.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety