Представена публикация

Хороскоп Козирог за месец Ноември 2020

От 9 ноември до 15 ноември 

Козирозите тази седмица могат да получат подкрепа от приятели и познати. Не се опитвайте да правите нищо сами, в какъвто и да е бизнес, първо, потърсете хора, които биха могли да ви помогнат да разрешите проблема. Нежното и приятелско отношение към другите ще допринесе за това, че ще бъдете покровителствани и подкрепяни от приятели и съмишленици. Това е подходящо време за приятелски партита, съвместни забавления с приятели. Не отказвайте предложения да прекарате свободното си време културно. Също така е подходящ момент за търсене на съмишленици. Можете да намерите група хора, които се занимават със същите проблеми и теми като вас. И такива хора около вас със сигурност ще бъдат намерени. Също така можете да бъдете помолени за съдействие - от своя страна, не отказвайте да помогнете на никого. Тази седмица имате мощно активиране на енергийния обмен с другите.

 От 16 ноември до 22 ноември 

 
Звездите не съветват Козирозите да си поставят твърди планове и задачи тази седмица. Решителните и упорити усилия в този случай могат да доведат до голяма загуба на енергия и минимален краен резултат. Нежелателно е да се стартира нов бизнес и проекти. Ситуацията във вашето семейство може да бъде също толкова трудна. Може би член на семейството или по-възрастен роднина може да се нуждае от вашето внимание, грижи и грижи. А при недостиг на свободно време това може да е проблематично за вас. Много от вас обаче ще почувстват нуждата от лична свобода и творчество. Освен това имате повишена нужда от нови необичайни преживявания. Най-добре е да прекарвате време с приятели и съмишленици в наши дни. В този случай ще ви бъдат предоставени приятни изненади. Също така психическите способности могат да се събудят във вас, особено по отношение на дарбата на ясновидството и прозорливостта. Ще изненадате себе си и околните с удивително точни и проницателни предположения за близкото бъдеще.

 От 23 ноември до 29 ноември 

През седмицата Козирозите имат повишена интелектуална активност и любопитство. Добре е да започнете обучението си, да вземете курсове за експресно обучение, за да разширите кръгозора си. Също така тези дни можете да срещнете интересна творческа личност в интернет. Опитайте се да прекарвате повече време с приятели. Най-добре е да се организирате и да отидете на пикник извън града, където можете да се забавлявате и безгрижно. Сега комуникацията навлиза във вашата основна приоритетна тема. Бизнес активността не е толкова значима и не е свързана с някакви значими събития. През тези дни можете да имате приятни изненади и изненади от много различен характер. Може да не се налага да полагате някакви специални усилия сами и някои от заветните ви желания ще се сбъднат сами. Опитайте се да си купите лотариен билет - може би.

 От 30 ноември до 6 декември 

Козирозите тази седмица могат да бъдат заобиколени от доброжелателни хора, което ще улесни намирането на подкрепа и разбиране по всеки въпрос. През първата половина на седмицата вашето благосъстояние се подобрява и самочувствието ви се повишава. Това ще придаде на настроението ви особен оптимизъм и чар. Време е да помислите за външния си вид и да промените нещо в образа си. Това важи особено за жените. Експериментите ви с прическа, стил на грим, цвят на косата и облекло могат да бъдат неочаквано смели и оригинални. Втората половина на седмицата е благоприятна за приятелства и нови запознанства. Възможно е резултатът от флирта да бъде нова любов. Вашите контакти са активирани. В резултат на това за кратко време ще запълните пропуските в информацията за новините на вашите познати и ще станете силно информирани във вашия социален кръг.  

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety