Представена публикация

Хороскоп за 22 ноември от Lilencety

 22 ноември 2021



Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Започва да се усеща вече Коледният дух, макар празникът да е чак след месец. Затова пък настроението Ви лека-полека ще се подобрява и оптимизмът ще вземе връх.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Рекламата на себе си е също форма на комуникации. От Вас зависи доколко ясно и точно ще дефинирате какво предлагате и какво очаквате в замяна. Изцяло от това зависи и резултатът от презентацията Ви.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес ще действайте изхождайки от емоционалните си импулси, а това води до крайности. Ако искате да контролирате каквото и да било, най-напред трябва да разберете емоциите и едва след това да ги овладеете.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Крупни покупки днес са крайно нежелателни. Най-важното днес е да се концентрирате сутринта, защото следобед ще действате по инерция. И не забравяйте днес да се грижите добре за себе си, няма кой друг да го направи вместо вас.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес на преден план ще излязат романтиката, хумора и нуждата от забавления. В тези времена е малко сложно да комбинирате всичко заедно, но пък това е и начин да използвате въображението. Нещо е истински ценно, ако сте вложили частица от себе си в него.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Поддръжката на другите и особено на семейството е главната предпоставка да се чувствате емоционално стабилни и съответно това Ви отваря вратите към следващи успехи.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Ако управлявате умело ума и страстите си, далеч ще стигнете. Важното е да сте наясно към какво се стремите и да държите целта винаги в съзнанието си, да я следвате ежедневно и да не се предавате.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Сутринта сякаш всичко ще е против вас. Не се отчайвайте, най-тъмно е преди разсъмване. С напредването на деня всичко лека-полека ще си идва по местата и дори ще се окаже, че само ви се е струвало, че светът се опитва да ви дразни, раздразнението е било вътре във вас.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Един ден с доста интензивни преживявания, накрая ще се чувствате изморени от емоции. Докажете се като страстни и чувствени партньори, но не се проявявайте като ревнивци и хора с чувство за собственост, това само ще развали доброто впечатление, което сте оставили.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Неподходящ ден да щурмувате върховете на служебната йерархия. Днес си карайте кротко и спокойно, без да си давате много зор. Бъдете много внимателни по финансовите въпроси, не действайте импулсивно, защото се очаква сериозно засушаване.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Ще имате да решавате важни въпроси, свързани най-вече с отношението Ви към други хора. Проявете по-голяма сериозност. Нещата могат да се развият твърде успешно за Вас, но най-малкото - трябва да се ангажирате.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Твърде емоционален ден. Занимания и задължения няма да Ви липсват. Не се впускайте във философско разглеждане на проблемите, така до никъде няма да я докарате. Но пък ще имате късмет каквото и да подхванете.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety