Представена публикация

Хороскоп за 23 ноември от Lilencety

 23 ноември 

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Дайте място на широтата и оптимизма, не бъдете предубедени. Позволете на хората около Вас да покажат качествата си, не е нужно винаги Вие да сте начело на парада, нали?
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Денят на думите и общуването. Важно е да контролирате речта си, защото енергията, която създава те чрез нея, после се връща към Вас като пространството, в което живеете. Нека думите Ви да красиви, така и светът ще стане една идея по-приятен.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Ден, в който да преброите ценните неща за Вас. Парите са последното от тях, по-важни са всички онези неща, които носите в себе си - мнения, лични разбирания, ценности.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Вървете уверено в посоката, която сте избрали. И живейте животът, който сте си представяли. Не дължите обяснения никому, това е Вашият път.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес ще сте малко разсеяни и трудно ще се занимавате с неща, изискващи постоянство. От друга страна - не можете да избягате от нещата, които Ви ограничават. Следователно време за промяна. Погледнете нещата по различен начин. Не може да няма варианти.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес светът няма да Ви се струва сив и скучен, а напротив - пъстър и весел, пълен с предизвикателства. Не се притеснявайте да обсъдите проблемите си с приятели, решенията ще Ви се сторят удивително прости, направо да се чуди човек как са Ви убягвали досега.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Най-сетне ще получите признание. Не се възгордявайте прекалено по тази причина. Ще имате да решавате сериозен проблем, който сигурно ще Ви отклони от подобни мисли. За щастие има кой да Ви помогне.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Бездействието провокира съмнение и страх. Действието, отглежда кураж и увереност. Затова, ако искате да победите страха, не се затваряйте вкъщи, за да мислите за него. Излезте и вършете нещо.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Напрежението около вас направо може да изпепели някого. Опитайте да владеете по-добре енергиите, които протичат през вас, макар че това определено не е лесна задача. Склонни сте да рискувате във всичко, защото имате нужда от предизвикателство, от тръпка. Все пак не забравяйте, че сте Хомо сапиенс и не инстинктите трябва да са водещи в действията ви.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
По-важно от всичко за вас сега е да имате партньор. Човек, който да ви опонира, но и да ви разбира и допълва. Сериозна пречка може да се окаже ревността. Определено сами си създавате емоционален дискомфорт.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Днес Ви очакват куп неща за вършене. Мобилизирайте се, така че да Ви остане и малко време за себе си. Не абравяйте да видите и красивите неща от деня, простичките ежедневни работи - чаша димящо кафе, аромат на пресен хляб, уличното куче въртящо опашка. Нужна Ви е доза нормалност и простота.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Кои са нещата, които обичате и които карат сърцето Ви да трепти? Сещайте се за тях , когато Ви е тъжно, самотно, депресирано. Потърсете силата на радостта в себе си

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety