Представена публикация

Хороскоп за 29 ноември от Lilencety

 


Хороскоп Овен (21 март - 20 април)

Работата, рутината, задачите ще отнемат най-голяма част от вниманието и силите Ви. Затова пък, ако сложите ред, някак всичко ще Ви стане ясно, лесно и ... Ще Ви се отвори шанс за нови, интересни срещи.


Хороскоп Телец (21 април - 21 май)

Може и да не получите точно това, което сте искали, но поне сте на прав път. Ще се наложи да положите още малко усилия, за да направите нещата съвършени. Дерзайте!


Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)

Денят е особено благоприятен. Всички неща, които започнете днес ще са дълготрайни и издържливи. Действате внимателно, практично, сдържано.


Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)

Днес ще сте по-нетърпеливи и това може да Ви накара да реагирате малко агресивно. Опитайте да се овладеете, ако трябва дишайте, повтаряйте си мантри, бройте до 10 преди да кажете нещо. Намерете начин да пуснете напрежението.


Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)

Трудно ще намерите спокойствие.То и спокойствието не винаги е най-доброто, което искате. Понякога глътка адреналин е животоспасяваща. А и момент неспокойствие води до толкова интересни изводи в последствие.


Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)

Позволете си да приемете ситуациите, в които попадате - без осъждане, без анализиране, просто приемете нещата. Напоследък се използва един израз - квот-такоова. Колкото и улично да звучи, това е начин човек да приеме, без да трупа обвинения към себе си или другите. Има някакъв Вселенски план, за който сме чували всичко, но никому не е известен. Налага се да се доверите.


Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)

Малко разсеяни ще сте днес и ще Ви се иска да избягате от всички отговорности. Все пак има неща, които не можете да отхвърлите с лека ръка. Поне подходете творчески към онова, което правите. И не забравяйте да се усмихвате повече.


Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Случва се понякога така, че сякаш живеете в приказва. Има мистика, неочаквани обрати, добри и лоши ... Всъщност знаете ли от кои сте? На която и страна да заставате, не пропускайте да научите урока си, за да не затънете в някое приказно блато.


Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Отново се обръщаме към Учителя Дънов, за да Ви припомним, че щастието зависи от три неща: правилно дишане, правилно хранене и правилно ходене. Погледнете в живота си, можете ли да кажете, че сте щастливи?


Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)

Днес Ви провокираме да благодарите на 10 човека, които познавате. И не на ум, а реално - да им напишете писмо, съобщение, да им изпратите картичка или пък да им се обадите по телефона. Кои са 10-те човека на които бихте благодарили днес?


Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)

Силата е във Вас, в силата на сърцето и мощта на вярата. И това е нещо, което никой, съвсем никой не може да Ви отнеме. Пазете и укрепвайте силата си, тя Ви дава живот!


Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)

Изкушенията ще са много, но умът Ви ще е ясен и бърз. Използвайте силата му, за да анализирате живота си и най-вече работата. Доволни ли сте от резултатите, които постигате, какво Ви липсва? Какво бихте направили различно? Помислете и след това - запретвайте ръквави, както са казали хората - лозето не иска молитва, а мотика

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety