Представена публикация

9 признака, че е време да направите промени в живота си

 


Експерти определиха най-важните признаци, които трябва да ни сигнализират, не имаме нужда от промяна. Специалистите съветват да анализираме навреме житейската ситуация, в която сме, за наличие на тревожни сигнали, преди нещата да са станали критични. Вижте кои са 9 признака, че е време да направите промени в живота си.



1. Ако се събуждате сутрин с мисълта „Ненавиждам офиса, шефа си, работата“, с усещане за дискомфорт и тревога, си осигурявате изключително силен стрес - все пак, на работното си място прекарвате по-голяма част от живота си.

Важно е да обичате своята работа.

 

2. Зацикляте на миналото и строите въздушни замъци за бъдещето.

Ако имате мечта - струва си да започнете да действате, при това е важно да не витаете в безплодни мисли, които да ви карат да се абстрахирате от реалността.

 

3. Хората около вас често ви намекват, че трябва да се отпуснете и да не нервничите.

Струва си да се замислите какво е нещото, което всъщност ви дразни дотолкова, че, без да се усетите, се разпалвате и избухвате.

 

4. Ако усещате, че в съзнанието ви се е загнездила завист към получилия повишение колега или към приятелка, която се е научила да прави разкошни питки и торти, не се оставяйте така - прогонете това чувство надалеч.

Старайте се самите вие да се развивате, да се учите, да се усъвършенствате.

 



5. Изпитвате системна умора сутрин. Ден след ден.

Това е явен признак на неудовлетвореност от подредбата на собствения ви живот. Като се намирате в постоянно напрежение, организмът ви не може да си почине пълноценно и да се подготви за новия ден.

 

6. Постоянно се разкъсвате в различни посоки, сякаш не знаете какво искате?

Това непрекъснато усещане за необходимост да тръгнете нанякъде, да направите нещо, без да имате точна идея, е много силен и явен признак за нуждата от промени.

Огледайте се: напълно е възможно причината да е в това, че работите нещо, което никак не обичате.

 

7. Все обсъждате някого - все някой ви е на мушката.

Откога сте станали такъв клюкар?

Спокойно: няма рязка промяна в характера ви, просто трябва да се замислите над това. Желанието на човек да обсъжда всички и всичко може да е израз на стремежа да се абстрахира от напрежението и неудоволствието от работата и ежедневието си.


8. Постоянно сте раздразнени - струва си да вземете мерки по укротяването на агресията.

Стремежът непрекъснато да намирате във всичко само минусите също свидетелства за това, че е време съществено да промените нещо в ежедневието си.

 

9. Перманентно имате предчувствие за надигаща се опасност Тъй като непрекъснато мислите по такъв начин, рано или късно, мислите ще започнат да се реализират, затова специалистите са категорични, че е по-добре да мислим само позитивно. 

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety