Представена публикация

16-ти Април 2022 Пълнолунието

 


Пълнолунието, което се очаква на 16 април 2022 г. в 21:58 ч., ще настъпи на 15-ия ден от лунния календар. То има своите характеристики и особености, а едно от тях е, че началото на пролетното затъмнение. Пълнолунието се свързва със средата на лунния цикъл, когато енергията на Луната достига своя пик.

Какво е специфичното на пълнолунието

Денят на априлското пълнолуние, който съвпада със средата на лунния цикъл, е време на изкушение.


В този период привързаността на човек към всичко материално е изключително силна и на фона на повишена емоционалност и импулсивност може да се появи желанието за прекрачване на забраните, както и за поемане на неоправдан риск. 

Въпреки това, Луната в този ден е в знака Везни, което допринася за емоционалния баланс между духовното и материалното и до голяма степен предпазва от необмислени действия.

Какво трябва да направите в деня на пълнолунието



Пълнолунието винаги е привличало човек със своята енергия. Счита се, че това е най-благоприятното време за добри дела. Ако при пълнолуние направите добро, то ще се върне при вас тройно.

Също така на този ден има голяма вероятност за изпълнение на желанията и е важно да визуализирате мечтите си.

За изпълнението на желания, можете да използвате специален древен ритуал. През нощта излезете навън или на балкона, или да застанете пред отворен прозорец, така че да виждате луната. След това запалете малка тънка свещ и я задръжте в ръцете си.

Докато свещта гори, повтаряйте желанието си в утвърдителна форма и мислено си го представяйте в детайли.

Какво не трябва да се прави на пълнолунието


Смята се, че на пълнолуние всички мисли на човек могат лесно да се материализират и да придобият конкретни форми, така че трябва да внимавате с желанията си и най-вече с визуализациите.


Всички изречени желания трябва да се отнасят лично за вас, без да засягат интересите на други хора, а частиците „не“ не трябва да присъстват в думите ви.

Повече от всякога е важно при пълнолуние да държите емоциите си под контрол и да избягвате възможни конфликти и провокации.

На този ден не проклинайте никого, не пожелавайте зло на другите и не завиждайте. Също така не заемайте и не давайте пари на заем. Въздържайте се от всякакви хирургични интервенции разбира се, осен ако не се налагат по спешност.

Особеностите  в пълнолунието и влянието му върху зодиите

Знакът Везни , в който се появява Пълнолунието, се фокусира върху темата за взаимоотношенията, сътрудничеството - включително в глобален мащаб, показва възможната необходимост от радикална промяна на предишните планове и споразумения.

В партньорства, семейни, бизнес отношения можете да се сблъскате със сериозни конфликти, прекъсвания, пренареждане на силите в поведението, условия за сътрудничество, повишен контрол.

За родените под знаците на кардиналния кръст - Овен, Рак, Везни, Козирог, особено в последните 3-5 дни - този период може да донесе сериозни промени в живота, да постави нов етап, който на фона на началото на затъмнението коридорът ще има съдбоносен характер.

Ще има и поддържащи енергии - Меркурий близо до Уран, влизайки в хармоничен аспект със силна Венера в Риби, стимулира скоростта на мислене, изобретателност, прозрения, което ви позволява бързо да се адаптирате към променящите се обстоятелства, да решавате най-нестандартните задачи.

Това може да бъде доста продуктивен период за Телец, Близнаци, Козирог, Дева, Рак, Риби , ако контролирате емоциите си, не изразходвайте енергия в различни посоки, а следвайте ясно избраната посока.

През този период са възможни и неочаквани срещи, новини, които променят плановете ви, шансове, които отварят нови възможности, но трябва внимателно да обмислите всички вероятности, да проверите информацията и да се въздържате от прибързани заключения.

Предвид общия напрегнат фон е по-добре да се въздържате от пътувания на дълги разстояния, престой в претъпкани места, криминогенни зони и да контролирате реакциите си, за да не привличате негативни енергии.

Трябва да се има предвид, че всички събития, ситуации, действия, които се случват от този ден нататък, дори думи и мисли, могат да повлияят на бъдещата съдба - енергиите на коридора на затъмнението вече набират сила, което ще се прояви напълно от 30 април до 16 май.

Дипломация, разум, хладнокръвие и самодисциплина - досега без тези качества не можете да стигнете доникъде, така че ние презареждаме и гледаме към бъдещето с оптимизъм!

Енергиите на това Пълнолуние са доста напрегнати , когато хората, които действат и се стремят към цел, могат да почувстват прилив на сила за постигане на желаните резултати. Само с хармонични методи обаче едва ли ще е възможно да ги постигнем – точката на Пълнолуние е в динамичен аспект към Плутон.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety