Представена публикация

Фолк звезда получи предложение за брак от... СНИМКИ

 


Една от най-актуалните фолк певици у нас получи изненадващо предложение за брак от свой фен, което я остави без думи и дори забрави текстовете на своите хитове. 

Оригиналното предложение е направено в Инстаграм, но вероятно мераклията е споделил влечението си към младата надежда на фолк и на живо по време на нейно участие, където е заснел няколко лайф клипчета. 


Гласовитата певица Симона, която е от музикалния лейбъл на Галин, бе хванаха на тясно с нестандартното предложение. Почитател на певицата е бил на едно от последните й участие и в стори в Инстаграм сподели няколко клипчета, които са придружени с офертата. "Симона, омъжи се за мен. Обещавам да разтопя ледовете между нас", гласи неговото послание. 


Не става ясно дали двамата се познават и за какви ледове става на въпрос. Някои в социалните мрежи предполагат, че това е бивше гадже на Симона, което е зарязала и сега той се опитва да си я върне. Към момента изпълнителката на "Вендета" не е показвала публично да е обвързана и в интервю за нашата медия преди месеци категорично отрече да има човек до себе си.

Симона не е дала никакъв отговор на момчето, което си мечтае да я заведе пред олтара в бяла рокля и да я направи своя съпруга.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety