Представена публикация

Най – свирепата кокаинова кралица Гризелда Бланко

Гризелда Бланко е родена в Картагена, Колумбия през 1948. Това е един изключително турбулентен период за страната! В бедните квартали, където тя е отраснала човешкият живот не струва пукната пара, а зверствата и бруталните убийства били ежедневие.

Гризелда живее с майка си и вторият й баща, който я изнасилва ежедневно още от 6-годишна, което отключва насилието като начин на живот от ранните й години.
Майка й я обучава да стане джебчийка, но това не е достатъчно за пробивното и амбициозно момиче.
Когато е на 11 години, тя организира група от други деца от квартала за сериозен удар!
Отвличат 6 годишното дете на много заможни родители за откуп. В крайна сметка Гризелда собственоръчно застрелва детето в главата!
Когато е на 14 опърничавата Гризелда вече проституира, като понякога убива и обира клиентите си!
Когато е на 20 се запознава с гангстера 'Сехас' (Веждите) и бързо се жени за него! Сехас е наркотрафикант и набързо вкарва Гризелда в играта. Ражда му 3 деца и навлиза сериозно в тънкостите на търговията с кокаин. Жестокостта на Гризелда била невиждана! Лично измъчвала и екзекутирала врагове и свои, които са се провинили. Не след дълго, амбициите на жестоката красавица стават прекалено големи и нейният съпруг и ментор Сехас се превръща в пречка.

Тя поръчва убийството му, без да й мигне окото и Сехас е направен на решето в колата си.

Гризелда вече е натрупала сериозен капитал и предприема смел ход, мести се в Маями, където построява своето кралство!

Маями през 70-те години далеч не е бил лъскавия мегаполис, който е днес, а просто просто второразряден пенсионерски курорт със замиращи функции. Но Гризелда ще промени това завинаги!

Огромното преимущество на Маями е локацията. Градът е разположен в стратегически най-удачното място за входна точка на кокаина към САЩ.

Гризелда Бланко собственоръчно организира първият канал за трафик на огромни количества в Страната на неограничените възможности! Нейната изключително оптимизирана схема за внос на тухлите с бял прашец с бързи лодки тотално изумява властите, които са буквално безсилни да я спрат!


Парите, които организацията на Гризелда натрупва много бързо са буквално космически! Даже и треторязрядни дилъри, които до скоро са живели в землянки в блатата се превръщат в приказно богати милионери!

Гигантската инжекция от наркопари превръщат Маями в града на мечтите! Икономиката на целия регион потръгва, и точно наркопарите превръщат Маями в това, което е днес.

В града е имало толкова много нарко-богаташи, че магазините на Ферари и други суперскъпи марки не можели да смогват и за нова спортна кола се е чакало с месеци! Бутици и бижутерски магазини били опустошавани за секунди! Купувало се е само най-скъпото по много, тъй като парите не са били от никакво значение.

Състоянието на Гризелда достигнало 2 милиарда долара! Тя подава ръка на един млад колумбийски трафикант, на име Пабло Ескобар и лично го светва на тънкостите на занаята. Тя е единственият човек, на когото Пабло се отчита и „целува ръка“ до края на живота си.

Обаче с многото пари и лукс идва и невиждано насилие, което залива града в началото на 80-те! Гризелда тотално е изгубила контрол!
Тя убива и втория си съпруг, защото той се опитва да отвлече малкия й син /когото тя е кръстила Майкъл Корлеоне Бланко!/.
Човешкият живот не струвал нищо за Гризелда! Била заобиколена от безскрупулни убийци – индианци от планините на колумбия, които, без да се замислят покосявали всичко с дъжд от куршуми от техните УЗИта! Кървавите убийства в Маями били ежедневие.

Смята се, че убитите по поръчка на Гризелда са хиляди!


Една хубава вечер, Императрицата и антуражът й решават да посетят нов суперлуксозен ресторант в Маями и потеглят с два джипа. Спират пред шикозния ресторант, пред който има дълга опашка от баровци, които чакат за маса.

Шофьорът нарежда на салонният управител да им намери маси моментално, но той прави неблагоразумието да му откаже и да го помоли да се нареди на опашката. Когато Гризелда разбира това, тя студено нарежда на хората си:
ИЗБИЙТЕ ГИ ВСИЧКИТЕ!

Индианците излизат от джиповете и започват да стрелят направо в тълпата с УЗИта! Касапницата е била неописуема! Почти всички на опашката и много от клиентите на ресторанта са направени на решето! Касапницата приключва за по малко от минута, след което джиповете отпрашват. На земята лежат 86 надупчени новобогаташи!

Има още много подобни случки. Гризелда била олицетворение на злото!
След кървавата баня в ресторанта, службите фокусират усилията си и успяват да разбият канал на Гризелда. Тя е арестувана и през 1985 получава доживотна присъда. Гризелда продължава да командва бизнеса от килията.
Тя се ползва със сериозни привилегии в затвора и започва връзка с второразряден чернокож гангстер, който в последствие се оказва информатор на полицията и е застрелян от главорезите на императрицата.


Адвокатите на Гризелда успяват да я измъкнат от щатския затвор през 2004, когато тя е депортирана обратно в Колумбия. Тя се установява в Картагена, мястото, където започва кървавата й кариера. Междувременно двамата й големи сина от първия брак са разстреляни. Единствен жив остава Майкъл Корлеоне, който днес гние в мексикански затвор за наркотрафик.

Гризелда започва да води нормален начин на живот и вярва, че всичко и се е разминало. Била в отлично настроение и се откъснала от гангстерския живот. Имала планове за спокойни и охолни старини.

През нощта на 3 септември, 2012, възрастната гангстерска отива да си купи нещо за хапване от магазин в Меделин, където живеела от няколко години. На излизане от магазина е разстреляна като куче от мъже с УЗИта на мотор. Правят я буквално на решето.

Каналите за наркотрафик, които Гризелда е създала са толкова ефикасни, че се ползват и до днес. Само че, вече са под пълния контрол на американското правителство

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety