Представена публикация

Вашият хороскоп за 07.07.2022



Овен


Един от добрите дни през този месец, макар да е Първа лунна четвърт. За Вас специално е добре да сте по-дипломатични и да броите до 10 преди да направите нещо. Време за хармонизиране и вътрешен мир.


Телец


Денят Ви дава шанс да подредите нещата около себе си. Нали знаете, че това действие е реципрочно - вътрешния ред води до външен, ако пък отвътре Ви е хаотично, започнете да подреждате около себе си. Важно е да намерите Вашето ключе към хармонията.


Близнаци


Един ден, в който, с каквото и да се занимавате, е добре да потанцувате. Танцът дава криле на душата, освобождава напрежението и носи радост. Дори да сте сами пред телевизора, дори под душа, просто дайте възможност на душата си да се изрази чрез танц.


Рак


Може да усещате напрежение, но то ще е приятно, гъделичкащо и едно такова сякаш ей сега ще Ви порастнат крила. Разбира се, това е шега, но все пак не подценявайте възможностите, които Ви дава този ден да бъдете добри и да направите света едно по-хубаво място. Дори една Ваша дума стига, нали?


Лъв


Малко нервни и лесно избухливи ще сте днес. Ако сте от малцината спокойни Лъвове, може и да получите някой дългоочакван подарък от съдбата. При всички положения не пренебрегвайте вдъхновението, което се пробужда у вас.


Дева


Този ден не е от най-леките, ще се наложи да преодолявате себе си доста пъти. Бъдете внимателни в действията и изказванията си, особено пред по-възрастни хора и началници.

Везни


Може би Вие сте единствените, за които този ден ще предостави благоприятни възможности или просто ще успеете да трансформирате ситуациите.


Скорпион


Днес ще трябва да действате по-бързо от обичайното, ако искате да свършите повече неща. Не се впускайте в много дейности едновременно, има опасност нищо да не доведете докрай.


Стрелец


За Вас денят не е толкова лош, даже хич. Е, може би ще се наложи да се съобразите с някои хора, но като цяло ще успеете да постигнете своето.


Козирог


Денят никак не е лош като енергетика и все пак една стара вина тайничко може да се прокрадне в сърцето Ви. Просто бъдете добри със себе си и я пуснете да си ходи. Бъдете внимателни в изказванията си. Не поемайте ненужни отговорности само заради нечий интерес.


Водолей


Чудесен ден. Звездите ще Ви правят реверанси, ще Ви се усмихват и благославят. Е, може би не точно с това, което очаквате, но приемете даровете им с благодарност. Не може да не са Ви от полза.


Риби


Ден, в който ще трябва да помислите малко повече за материалните неща. Ще се наложи да си правите сметки, а не да харчите на широко, ако не искате да останете на червено.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety