Представена публикация

Хороскоп 19 септември 2022


 

Зодия: Овен за 19.09.2022 г.
Искате или не, но ще трябва да свършите множество досадни задачи. Важното е, че ще се справите и то добре. Не прекалявайте с ограниченията, които сами си налагате, отпуснете малко душата си, финансовите затруднения в последно време май доста ви потискат.
Зодия: Телец за 19.09.2022 г.
Ще имате доста задачи, че хич няма да ви е до шегички. А може би трябва малко да се разсеете и да се порадвате на живота. Може да започнете да учите нещо нова да речем, есента е най-доброто време за това.
Зодия: Близнаци за 19.09.2022 г.
Отначало може да ви се стори, че всичко се развива малко хаотично, но всъщност нещата са многопластови и създават тази невярна представа. Независимо как изглеждат на пръв поглед, вие ще успеете да се справите блестящо.
Зодия: Рак за 19.09.2022 г.
Нещата ще стават сякаш независимо от вас, вие просто трябва да ги констатирате. Това може силно да ви подразни, но във ваш интерес е да приемете ситуацията такава каквато е, “бунтът” само би усложнил положението ви.
Зодия: Лъв за 19.09.2022 г.
Днес е ден за творчество и пътувания, дали ще направите творческо пътуване или ще пътувате из творчеството (независимо чие) няма особено значение, защото ще се чувствате приповдигнати, изпълнени със сили и интересни идеи. По-скоро тези, които са застанали на пътя ви да му мислят.
Зодия: Дева за 19.09.2022 г.
Ден със смесена енергия. Подходящ е за дейности, които са с краткотраен ефект, като готвенето например. Хубав ден за гладуване, но също и за започване на обучение, за почистване.
Зодия: Везни за 19.09.2022 г.
Днес ще сте доста по-практични от предишните дни и ще ви се иска да видите в действителност нещата, които си представяте. Процесът няма да е лесен, но има шанс да успеете, само че ще трябва да работите малко повече и да сте по-постоянни и упорити.
Зодия: Скорпион за 19.09.2022 г.
Разговорите ще вървят леко и непринудено. Всички ще се опитват да ви се харесат. Поне ще имате избор. Супер ситуация, самочувствието ви наистина ще се повиши неизмеримо. Все пак не се възгордявайте твърде, дръжте се човешки.
Зодия: Стрелец за 19.09.2022 г.
Днес ще искате да прекарате деня в компанията на приятели. Ще ви вълнуват конкретни неща, а именно как точно да осъществите намеренията си. В приятна обстановка ще можете да обсъдите всичко много по-задълбочено, а и моментът е подходящ за планиране.
Зодия: Козирог за 19.09.2022 г.
Ще можете да привлечете погледите на другите върху собствените си качества. Бъдете по-свободомислещи, ако искате наистина да има на какво да ви се възхищават.
Зодия: Водолей за 19.09.2022 г.
Днес ще се чувствате много енергични и с желание да вършите толкова неща. Е, вие в повечето случаи си оставате само с добрите намерения, но пък те ви карат да се чувствате толкова ценни и сигурни в бъдещето.
Зодия: Риби за 19.09.2022 г.
Ще се опитате да надхитрите съвестта си, но тя няма да ви остави намира. Склонни сте да направите нередни неща заради една своя страст, дори да съжалявате после. Всъщност едва ли някой би могъл да ви вразуми, щом самите вие не искате.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety