Представена публикация

Седмичен хороскоп 19.09.2022 - 25.09.2022

 


Луната е намаляваща, така че е на път да приключи един лунен месец. Това означава, че ескалират развръзки, голяма част от събитията се движат повече по инерция. 
 Това не означава, че не можем да въздействаме на тенденциите, но е препоръчително да надграждаме успехите си, да се стремим да получим максимума от онова, към което сме се устремили в миналото, а не да правим резки завои...

 Ново начало е подходящо едва след новолунието, което ще бъде на 25-и септември, неделя. Дотогава- ние ще имаме уникален шанс да изправим евентуални грешки от миналото, ако е имало такива, ще можем да наваксаме с пропуски, така че през тази седмица мнозина ще въведат реформи, които са полезни на различни нива, приоритетно- на работното място, ритъм в ежедневието и т.н. 

 Ако в миналото сме се движили в правилна посока, сега ще можем да получим вид удовлетворение, да стабилизираме позициите си, да наложим авторитета си, да постигнем желаното, да се изкачим по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват. В този процес можем да разчитаме на повече вътрешна сила, увереност, яснота, дори и след като вече сме се изчистили от някои илюзии, деструктивни влияния- в лицето на конкретни хора и обстоятелства. Мнозина ще изпитат облекчение, защото са ги оставили зад гърба си.

 Периодът на Дева винаги е оздравителен- буквално и в по-широк смисъл, сега ще усетим в значима степен това въздействие. Ще се чувстваме здраво стъпили на земята, ще преобладават критични, практични оценки, благодарение на детайли, които не ни убягват и дълбок вътрешен стремеж към съвършенство- ще реализираме успехи, които ще има точно такъв- оздравителен ефект. 

 Подходящо е да подействаме добре на здравето си, като пренаредим приоритетите си по важност, премахнем вредни навици, разчитаме на доказани професионалисти, на конструктивни преценки, способни да забелязват и най-малките детайли.

 Ще забележим, че подобни настроения ще са повод да се чувстваме по-силни, ще можем да откриваме изход и решения от сложни ситуации. Можем да се върнем нещо изгубено, ако то не е трябвало да напуска живота ни. 

 Водим конструктивни разговори, които ще укрепят връзки, имащи полезно действие за бъдещото ни развитие и като хладно сме преценили това, защото имаме общи интереси с определени личности, установили сме го и 'циментираме определени контакти'. Същевременно ще прекратим онези, които ни нанасят щети... Все повече ще установяваме, че вид подкрепа и разбирателство е ключът към постигане на определени цели.

 Слънцето ще премине в зодиакалния знак Везни на 23-ти септември и през следващия около месец ще акцентира точно- върху взаимоотношения, преговори, разбирателство, необходимост да се получава вид одобрение от отсрещната страна, защото ще установяваме, че иначе трудно можем да продължим напред.

 На 25-ти септември предстои новолуние, което ще преобрази взаимоотношенията на мнозина, партньорски, лични или делови. Посланията не са еднозначни, но обединяващо правило е, че шанс ще получават онези, които умеят да разбират повече отсрещната страна, да балансират между своята гледна точка и тази на другите.

 Останалите- може да претърпят разочарования, ще продължат да се разделят с илюзии и със съответните последици. 

 Любовта все още се тества за здравина, все още изплуват на повърхността някои тайни процеси, там, където ги има или пък- сваляме розови очила... 

 Отличен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас и любими хора или такива, които могат да допринесат за вашето щастие и просперитет. Значи- осланяте се на ораторски способности, дипломатичност, прозорливост, способни да постигнат много или всичко във взаимоотношенията.

ОВЕН Хороскоп за седмицата 19.09.2022 - 25.09.2022 

 През тази седмица ще имате шанс да превъртите всички предизвикателства в полза, когато става въпрос за професионалната ви реализация. Възможно е да извършите промени, да получите своеобразна награда за всички положени от вас до този момент усилия, да ескалира тенденции или развръзки, които ви носят удовлетворение. Имате шанс да извоювате трудна победа, ако не всичко се случва точно така, това ще е признак, че трябва да потърсите нещо друго и по-перспективно за вас. 

 Не е подходящо да се правят резки завои на този етап, а само да се надграждат успехите, да се изчистват евентуални грешки и недоразумения, там където те съществуват. Все още може да се сблъсквате с някои деструктивни влияния, може да се разделяте с илюзии, там където ги има, но това пак така ще се отчита за оздравяващо, полезно и т.н. 

 През тази седмица може да проведете доста важни или конструктивни разговори, може да създадете или пък да укрепите отношения, които ще имат позитивно и стабилизиращо въздействие върху бъдещото ви развитие. Можете да утвърдите авторитета си в колектив или пък да попаднете под опеката на по-възрастна и влиятелна личност, всичко това ще ви помогне да се справите с предизвикателства от труда на- повишена конкуренция, опасност да бъдете изместени, да претърпите загуби- морални или материални. 

 Комуникацията ще ви помага много. Все повече ще установявате, че може да постигате целите си доста по-лесно или успешно, ако работите в съдружие, получавате вид одобрение, помощ и т.н.. 

 На 25-ти септември предстои новолуние, което може да преобрази отношенията ви 'от корен'. Посланията не са еднозначни, но ще дадат шансове на онези, които проявяват по-голяма дипломатичност, умеят да балансират между своите интереси и тези на отсрещната страна, проявяват по-голямо разбиране към гледна точка различна от тяхната собствена. 

 Останалите- могат да се разминат с очакванията си или да преживеят разочарования, точно и следствие на липса на достатъчно подкрепа от страна на важни за тях хора, които ще се явяват понякога и като своеобразна спирачка на различни нива. 

 Изградете си стратегия, възползвайте се от новолунието и задайте едно голямо и позитивно начало във вашите отношения!

  ТЕЛЕЦ Хороскоп за седмицата 19.09.2022 - 25.09.2022 

Почти през цялата седмица вие ще можете да разчитате на доза късмет, възможност да сбъднете ваше съкровено желание, да насочите в една по положителна посока приоритети, които касаят партньорски отношения, цели, които обсебват вниманието ви. 

 Към вас може да се възвърне минал шанс, въпрос на избор ще бъде от ваша страна- как ще реагирате. 

 На този фон следва да се има предвид, че вашата покровителка Венера е в зодиакалния знак Дева, значи- вие сте склонни да проявяват е по-голяма критичност към околните, в оптимален случай- ще играете ролята на верен коректив, в друг вариант- ще се дистанцирате от определени личности, които ви разочароват, защото ги виждате по различен начин и без 'розови очила', образно казано и със съответните последици.

 Все пак ще останат и ще просперират онези връзки, които ви носят удовлетворение, но в този процес- вие ще продължите да правите равносметки, които ще внесат промени. 

 През тази седмица имате шанс да повишите или стабилизирате вашите доходи.

 Може да сключите договори, които са дългосрочни и надеждни или пък ще постигнете успехи, ще проведете преговори, които ще имат стабилизиращ ефект на различни нива и приоритетно- върху вашето благоденствие и материално положение. 

 През тази седмица имате шанс да се справите с някакво предизвикателство или да го превъртите във ваша полза, усилия, които сте полагали в миналото- могат да ви донесат удовлетворение.. На 25 септември предстои новолуние, което ще постави ново начало във вашата работа, ежедневие и т.н. 

 Това новолуние показва, че през следващите седмици вие може да бъдете по-ангажирани или над обичайното, но това ще бъде подходящ период да се докажете, да извоювате успехи, на които ще разчитате през следващите месеци, а може и по-дълго. Звездите може да изискват от вас- да пренаредите приоритетите си, да се освободите от ангажименти, които само ви разпиляват в различни посоки, объркват плановете ви, но имат деструктивно отражение и показват, че трябва да ги оставите зад гърба си, за да сте по-ефективни в бъдеще..

 Ще имате достатъчно подсказки в това направление, възползвайте се от новолунието, въведете вид обновление, което ще има позитивно отражение за дълго.

БЛИЗНАЦИ Хороскоп за седмицата 19.09.2022 - 25.09.2022 
 През тази седмица имате възможност да извършите някакви положителни промени, които касаят финансовото ви състояние, стабилност, можете да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване, във вашия дом и семейство, но не само. 

 Някои от вас ще разрешат- спорни и имуществени казуси, приоритети, които включват наследства, премествания, инвестиции в дома. Ако това не е ваша тема, тогава промените- ще се отразят на всички нива, в личен и делови аспект, ще имате възможност да се откъснете от всичко деструктивно, илюзорно, ще може да си върнете нещо от миналото- като шанс, който допринася за благоденствието ви.

 През тази седмица ще можете да излезете от сложни ситуации, да превъртите някой предизвикателства в полза като разчитате на собствената си инициативност, демонстрирате висока квалификация, общувате с хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл.

 Можете да очертаете по-добри перспективи на развитие, но не даром, крайният резултат ще зависи силно от собствената ви активна позиция... Важното е, че ще можете да влияете на тенденциите над средното ниво, ще се намират хора и обстоятелства, които да ви подкрепят при нужда, това могат да бъдат и по-възрастни или авторитетни личности, ако имате нужда от това...



  РАК Хороскоп за седмицата 19.09.2022 - 25.09.2022

 През тази седмица ще имате възможност да насочите в една по положителна посока партньорски отношения, лични или делови, с влиятелни личности или такива, които влияят на бъдещи перспективи на развитие.

 В този процес може да водите разяснителни разговори, при които стигате до дъното на истини, но това трябва да има положителен, бих казала- регенериращ ефект. Същевременно, ако в някои ваши връзки са се натрупали недоразумения, нещо деструктивно, тайно, ще можете да го идентифицирате, но това винаги е полезно и ще ви даде възможност- да вземете оптимално правилни решения. 

 Информационният поток е много усилен, дава ви значима и яснота- на кого и в каква степен можете да разчитате... 

Околните ви оказват значимо въздействие, така че определящо е- кого допускате до себе си, така че да ви влияе, дори и на по-далечни перспективи на развитие. Всъщност е полезно и дори препоръчително- да не губите от поглед една цялостна картина, като надниквате в по-далечното бъдеще, ще имате такава възможност, за да вземете оптимално правилни решения...

 На този етап те може и да не са окончателни, но да ви върнат нещо от миналото, което се отчита като шанс, конструктивна идея, която се подкрепя от околните, която ще допринесе за осъществяването на вашите желания. 

 През тази седмица може да въздействате позитивно на финансовото си състояние като разчитате на паралелни източници на доходи, добро взаимодействие със социални, финансови или държавни институции. 

Може да получите тайна или неочаквана опека, може да откриете своеобразен авариен изход от сложни ситуации, които касаят точно- материалното ви положение и взаимодействие с чужди ресурси- банки, данъчни, застрахователни дружества и т.н. Действайте стратегически, не афиширайте всичките си намерения и така по-лесно ще ги постигнете. 

 ЛЪВ Хороскоп за седмицата 19.09.2022 - 25.09.2022 

 Вие се намирате в чудесен период да подействат е позитивно на вашите доходи. Ако условията на труд го позволяват, сега вие ще Можете да получите повишение на заплащането. 

 Някой от вас ще получат- бонус, материално поощрение, могат да си върнат нещо изгубено от миналото. Например, ако някой нещо ви дължи или ви е обещал като разплата, сега може да ви го върне... 

Това е подходящо време да преговаряте за интересите си, така че да подействат е позитивно на благосъстоянието си. Част от успехите ще се реализират веднага, ще се материализират, но други- поетапно ще нахлуват в живота ви и през следващия месец, на този етап и все още може да бъдат отложени. 

 Въпреки всичко, повишени разходи също са доста вероятни, бъдете внимателни и при взаимодействието с чужди ресурси- на ваши клиенти, партньори, дори финансови институции. Внимавайте за подробности, които могат да ви обядват, някой от вас дори могат да бъдат застрашени от измами, но ако бъдете бдителни, тогава всичко ще е наред. В друг случай- това са неизбежни разходи, които са полезни инвестиции, задължителни разплащания, които ще ви освободят от задължения и т.н.

 Все пак периодът е подходящ и да скъсате връзка с хора и обстоятелства, които ви нанасят щети, ако има такива, тогава това ще е по-видно от обикновено. 

 През тази седмица- вие може да се справите с повишена конкуренция, във вашето обкръжение може да има енергична и инициативна личност, която ви подава ръка, помага ви да се справите със сложни и предизвикателни ситуации. 

Високата социална активност е много полезна, може да ви подейства стабилизиращо на различни нива. Същевременно, посланията към вас не са еднозначни. 

 Около вас може да има друг човек , партньор, личен или делови, по-възрастна и авторитетна личност, която ви действа като спирачка или предизвикателство. 

 Сега може да въздействате на всичко това като разширите вашето влияние, като попаднете под нечия опека, като разчитате на аргументирания си изказ... 

 Новолунието от 25-и септември ще обнови вашата среда на съществуване, защото вие ще оздравите едни връзки, ще създадете нови, но ще прекратите безперспективни, ненадеждни и т.н. Някой от вас могат да предприемат пътувания или премествания, които ще сменят декорите около тях. 

 ДЕВА Хороскоп за седмицата 19.09.2022 - 25.09.2022 

 През тази седмица мнозина от вас ще получат вид удовлетворение, сърдечна радост, защото ще се чувствате подкрепени от близки и любими хора. В друг случай, ако в миналото са възникнали недоразумения между вас, то сега те могат да се изчистят и да се канализират в една по-подходяща и предпочитана от вас посока.

 Възможно е да се възобновят теми от миналото, но това да има напълно позитивно отражение върху важни за вас връзки, предимно близки до сърцето ви, но не само. Отново като вариант- около важни за вас личности могат да ескалират промени, които са повод за радост или гордост. 

 Същевременно, вие сте склонни да гледате по-критично на отсрещната страна, това ще ви помогне да я видите от един по-реалистичен ъгъл, продължавате да сваляте ореоли, там където ги е имало.

 Внимавайте само да не се прекрачат определени граници на критичност, зад които може да нараните или да се дистанцирате от човек, който иначе е добронамерен към вас.. . Все пак ще бъде въпрос на избор как ще реагирате. 

От известно време ежедневието ви е съпътствано от голямо напрежение, ето, че сега вашите усилия ще ви изведат като своеобразни победители, ще можете да утвърдите авторитета си в колектив, ще може да се справите с повишена конкуренция, ако има такава, ще можете да закупувате успехи в чисто професионален аспект, на които ще разчитате и през следващите месеци, а може и много по-дълго време. 

 Периодът е подходящ да подействате позитивно и на вашето здраве, ако имате нужда от това... На 25 октомври предстои новолуние, което ще обнови вашите доходи.

 ВЕЗНИ Хороскоп за седмицата 19.09.2022 - 25.09.2022

 По-голяма част от събитията през тази седмица се движат предимно по инерция. 

Вие в значима степен разбирате- какво от миналото си заслужава да съхраните, защото допринася за вашата стабилност, понеже има енергия и потенциал да продължи напред.

 Можете да извършите положителни промени, които касаят дома, семейството, битови и имотни казуси. Ако това не е ваша тема, тогава преобразуванията могат да обхванат всички други нива от вашия живот, да предизвикат развръзки, които ви карат да се чувствате по-стабилни или пък ще ви подтикнат да прелистите нова страница. 

 Склонни сте да анализирате миналото, можете да надникнете отвъд видимото, а това ще е причина да сглобите една цялостна картина, ще можете да надникнете и в най-тъмните ъгълчета. Може да имате предчувствия, интуитивни прозрения, показателни сънища. Препоръчително е да се вслушвате във вътрешния си глас. 

 Ако имате време за почивка или да намалите темпото, това ще е много полезно, може да ви зареди с енергия, защото мнозина от вас имат нужда от почивка. Ежедневието е извън обичайния ритъм, може да цари известен хаос в него, нека това да се превърне в повод да оставите зад гърба си онова, което ви разпилява в различни посоки, разколеба във ви, но не ви носи удовлетворение. Ако има такова, това ще бъде по-видно от обикновено.

 На 23 октомври предстои знаково астрологично събитие- Слънцето навлиза във вашия зодиакален знак. 

 Това ще ви зареди постепенно с повече енергия, все по-силно ще можете да влияете на хода на събитията. На 25-ти септември предстои новолуние, което е едно от най-важните за вас през годината, то ще се отрази предимно на родените на 25-ти и през следващата седмица, но и на всички останали в различна степен. 

 Това новолуние подсказва, че вашите обществени позиции, успехи на различни нива- ще бъдат като скачени съдове за подкрепата, до която можете да се доберете от страна на партньори, лични или делови, благодетели, важни за вас хора. Това ще е причина да си поставите водеща цел- да създавате или укрепвате подобни връзки. Това ще определи много или дори всичко за бъдещото ви развитие. 

 Ще можете да се доберете до вид подкрепа, но от вас може да се изисква да се съобразявате повече с отсрещната страна, все пак ще получите отплата и тя ще допринася за благоденствието ви. Действайте в началото, когато винаги по-лесно се влияе. 

 СКОРПИОН Хороскоп за седмицата 19.09.2022 - 25.09.2022 

 През тази седмица вие ще можете да наложите авторитета си в колектив, ще има такава необходимост, но и възможност. 

 Вие ще можете да трансформирате някои ваши връзки в една по-положителна посока като водите разяснителни разговори, стигате до дъното на истини или пък използвате психологически подход. 

 Каквото и да е, това може да се превърне в причина- вие да наложите мнението си, да се сдобиете с повече власт или популярност сред другите, да превъртите някои предизвикателства в полза, да се справите с повишена конкуренция и дори нечестност от страна на някои личности. 

 Все още сте в период, който ви помага да идентифицирате евентуална нелоялност, некоректност, ако има такава. Но това ще се превърне в повод да съхраните само контакти, които са полезни за вас. Получавате много ценна информация, от която се възползвате.

 Ако в миналото е имало някакъв спорен или неизяснен казус, сега той намира изход, решение или поне достатъчно яснота. Стара идея, предложение или възможност, дори човек от миналото- може да напомнят за себе си, въпрос на избор е как ще реагирате.

 Може да подействат и позитивно и на най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството... Може да ескалират промени, които се отчитат за позитивни, разтоварват напрежение... Подходящо време да инвестирате в близки и любими хора или в недвижимо имущество, ако това ви интересува.



  СТРЕЛЕЦ Хороскоп за седмицата 19.09.2022 - 25.09.2022 


През тази седмица вие имате шанс да подействат и позитивно на вашите доходи, може да получите повишение, очаквано заплащане, награда за полагани от вас усилия.. 

 Някой от вас ще си върнат стари източници за печалба или ако някой нещо ви дължи, тогава ще се разплати с вас.. Ако това е невъзможно, тогава пред вас могат да се разкрият алтернативи, от които да се възползвате. 

 Продължавате да бъдете в период, който ви разделя от илюзии, там където те съществуват, но това винаги е полезно. 

 Хубаво е да се пазите от недоразумения във вашия дом и семейство. Ако такива все пак възникнат, тогава е препоръчително да се опитате да проследите причинно-следствени връзки, да надникнете отвъд видимото, включително като се допитвате до интуицията си. 

 Информационният поток е много усилен, възможно е да попадате в сложна и конкурентна среда. Не е изключено да възникне необходимост да проявявате по-голяма адаптивност при общуването с ваши колеги, хора, които влияят на вашата реализация.

 През тази седмица в обкръжението ви може да се появи личност, която ви подкрепя силно, която ви измъква от сложни и напрегнати ситуации... Чрез разяснителни разговори или повишена социална активност- вашата популярност може да нарасне или ще се превърне в повод да привлечете човек, който ще ви помага на различни нива, ако се нуждаете от това. 

Хубаво време да изчистите някои недоразумения с ваши партньори, лични или делови... На 25-ти септември предстои новолуние, което ще обнови вашата среда на съществуване, вашите сърдечни връзки.. 

 Вашата социална активност ще расте и околните ще ви оказват все по-значимо въздействие... 

  КОЗИРОГ Хороскоп за седмицата 19.09.2022 - 25.09.2022

През тази седмица получавате подкрепа от страна на влиятелни, власт-имащи и личности или такива, които са стоящи далеч от вас, но оказват въздействие върху бъдещи перспективи на развитие. 

 Всичко това може да се превърне в повод за удовлетворение, своеобразна награда за полагани от вас до този момент усилия. Евентуални пътувания, демонстрация на висока квалификация- се превръщат в проводник на множество възможности. 

 Предложение от миналото, шанс от миналото- могат да се възвърнат към вас и ще бъде въпрос на избор как да реагирате... 

 През тази седмица информационният поток е много усилен, продължава да ви сблъсква с истини, това винаги е полезно, дори и понякога да не е приятно, да ви разделя с илюзии или да ви показва нечестност, там където тя съществува. 

 Пазете се от интриги, в които могат да ви заплетат и все пак е полезно- да не се доверявате на всичко чуто... През настоящия период ще получите шанс за повишение на доходите или за стабилизация на вашите приходи.

 Сега може да извоювате успехи, които за дълго ще имат позитивен ефект върху вашето материално състояние.

 Причините за това могат да бъдат различни, например- налагате авторитета си на работното място, справяте се с повишена конкуренция, а това ще има своето широко отражение. В друг случай- намирате нови източници за печалба, които може и да не са чак толкова високи, но пък са стабилни и надеждни. 

 На 25-ти септември предстои новолуние, което ще обнови вашите обществени позиции и социален статус, а това ще се отрази и на вашето семейство, понякога дори местоживеене и т.н. 

ВОДОЛЕЙ Хороскоп за седмицата 19.09.2022 - 25.09.2022 

 Вие се намирате в силно трансформиращ период, който се отразява на онова, което имате- общо. През тази седмица вие може да получите вид подкрепа, понякога тайна или неочаквана опека, авариен изход от сложни ситуации и всичко това може да подейства позитивно- на вашите доходи, материално състояние и т.н. 

Вашето благополучие сега е като скачени съдове за подкрепа, която можете или трябва да получите от страна на хора и институции, които влияят на благосъстоянието ви. Голяма част от тенденциите се движат повече по инерция, така че вие може да получите награда, удовлетворение и т.н. 

 Ако това не винаги е така, тогава ще се превърне в повод за равносметки, които ще ви принудят да се разграничите от хора и обстоятелства, които точат ресурсите ви, дестабилизират ви финансово и не само.. Полезно е да се пазите от измами, вид нечестност, която може да ви нанесе щети. 

 Някои от вас ще се концентрират върху въпроси, които са свързани с уреждане на наследство, спорни имуществени казуси, неуредени сметки с финансови институции... На всичко това сега можете да въздействате и да го насочите в една по-подходяща за вас посока, възползвайте се по оптимален начин. 

 През настоящия период ще получите вид подкрепа от хора и обстоятелства, това ще ви подейства доста позитивно, стабилизиращо и със съответните позитиви. Повечето от вас ще могат да разчитат на подкрепа от страна на любими хора- партньори, пораснали деца, ако имате такива. 

 Хубаво време да изчистите евентуални недоразумения, дори и това да изисква известни компромиси, прояви на по-голяма адаптивност.. На 25-ти септември предстои новолуние, което ще ви даде шанс- да разширите хоризонтите си на развитие, да откриете варианти, ако се нуждаете от такива... 

РИБИ Хороскоп за седмицата 19.09.2022 - 25.09.2022 

 Вие се намирате в позитивен период, през който можете да оздравите партньорски отношения, лични или делови. 

Вашата популярност расте, можете да разчитате на опека от страна на влиятелна или власт имаща личност. Някой от вас ще се сдобият с по-престижни обществени позиции и със съответните позитиви. 

 Предложение от миналото, човек от миналото- може да напомни за себе си, да ви даде шанс, който ще очертае по-позитивни бъдещи перспективи на развитие или поне това ще е вариант, от който можете да се възползвате, ако желаете. Въпреки всичко, информационният поток е доста усилен, в този процес може да се сблъсквате и с някои изненади, които не винаги са приятни, може да разгадавате тайни, да се разделяте с илюзии... 

 Все пак знанието винаги е полезно, ще ви помогне да изградите една по-реалистична и цялостна картина за важни за вас отношения, съответно- на кого и в каква степен можете да разчитате... Ако има нещо нелоялно или неточно, това ще бъде по-видно, но ще ви помогне да вземете оптимално правилни решения. 

 Случващото се сега- се закодира трайно, не са изключени развръзки или показателни събития, които ще определят емоционалния фон за дълго и пак така във връзки, които са приоритетни за вас. 

Анализирайте, създайте си стратегия. През тази седмица ще имате възможност да извършите положителни промени във вашия дом и семейство, ако в миналото е възникнало недоразумение или напрежение, сега то може да се канализира в една по-добра и предпочитана от вас посока. 

 Така и ще бъде, ако не са преминати определени граници и това въобще е възможно.. На 25-ти септември предстои новолуние, което ще обнови вашите доходи и финансово състояние.. От вас ще се изисква да разширите контакти, подкрепа и одобрение от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви...

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety