Представена публикация

5 неща у момичетата, които момчетата не търпят

 


Какво НЕ харесват момчетата у нас? Доста любопитен въпрос... Ето моите предложения, а вие пуснете коментар, ако имате да добавите нещо или да ме поправите!


 1. Превземките ни - честно казано, на момчетата едва ли им пука, че сме си счупили нокът (банален пример!) или пък че сме натежали с 500 грама и съответно сме свине... 😀 Виж да ни съчувстват по - са склонни, но само ако става въпрос за нещо сериозно... 

 2. Злобното шушукане (интригантстването) - при момчетата приятелските взаимоотношения са изключително просто устроени и те не познават думи като "злоба" или "завист", а също и изрази от типа на "виж я тая колко е грозна, как може да си сложи оранжеви дълги чорапи и лилава пола..." Просто НЕДЕЙ да клюкарстваш и да злобееш срещу тази и онази пред приятел или гадже, защото... му падаш в очите!

 3. Неестественото, префърцунено и предизвикателно поведение от наша страна - бъди естествена, чаровна, забавна, но не пресилвай нещата - дори да не кажеш най - якия лаф на годината, той пак ще си те обичка... 😀 

4. Да се правим на шефки, всезнаещи, майсторки и т.н. - колкото и да си добра в нещо, не го дразни и не го показвай пред него - само ще се почувства гадно и ще започне да прави глупости, само и само да докаже, че и него го бива.

 5. Лигавенето - знаеш, че има моменти, в които не можеш да спреш да се смееш, дори и живота ти да зависи от това. И така си се разлигавила, че говориш простотии и само влошаваш положението, а после съжаляваш. Пред него показвай повече самоконтрол, защото едва ли ти се иска да те запомни като поредната лигла с нито капка самочувствие и хладнокръвие - всеизвестно е, че момчетата предпочитат по - зрели момичета, а не хлапета с тайфа кикотещи се приятелки...

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety