Представена публикация

Таро карти за декември за всяка зодия



В последния месец на 2022-а правим равносметки. Декември в повечето случи е динамичен, понякога изненадващ, а за някои не е край, а начало на нещо ново. Поглеждаме към таро картите, за да видим какво ни очаква според зодиакалния знак. Определено ще имаме поводи за радост, но няма да липсват и изпитания. Повече за вашата зодия вижте в следващите редове.





 Овен

 В последния месец на 2022-а Овенът ще бъде изпълнен с надежди за щастливо бъдеще, грандиозни мечти и изключително трудни за изпълнение идеи. Ще настъпи период, когато ще бъде възможно да се превърнат в реалност всичките ви планове. Проблемите могат да се крият в неподготвеността ви за кардинални промени, затова се запитайте дали наистина са ви необходими. Ще бъде важно и хората, на които разчитате за помощ да бъдат добре подготвени. В любовен план може да очаквате приятни изненади, особено ако нямате половинка. В работата са възможни трудности, но ще успеете да се справите с тях с помощта на колеги.


Телец 

 Постепенно проблемите остават зад вас, Телци. Време е за успехи, а през декември късметът ще ви следва. Въпреки това внимавайте на кого споделяте за успехите и личното ви щастие, защото около вас може да има хора, които да ви завиждат. Врагове няма да ви липсват, затова не се хвалете много. Доходите ви ще започнат забележимо да се увеличават благодарение на усилията, които сте положили за постигане на финансова стабилност в миналото. В професионалната сфера ви очакват промени. Те ще бъдат свързани повече с командировки и възможности за развитие.


Близнаци 

 Приятни любовни преживявания ще завладеят сърцето ви. Отношенията с нов партньор ще се развият толкова бързо, че ще ви се стори, че сте в приказка. Декември ви носи приятни пътувания и емоции. В работен план може да ви очакват положителни промени, които да ви помогнат да увеличите доходите си, да развиете идеи, таланти. Грижете се добре за здравето си, спортувайте редовно, не преяждайте.


Рак 

През декември са възможни някои дребни проблеми, но ще успеете да ги разрешите. Ако през изминалите месеци сте работили усърдно, сега ще можете да берете плодовете на успеха. Късметът ще се усмихне неочаквано, но внимавайте. Има риск да отдадете енергията и вниманието си на клюки, интриги, да правите от малките неща големи драми и да изпуснете добри възможности. Таро картите ви съветват да бъдете търпеливи и премерени, в любовен план да не се стремите към конфликти с любимия човек, а обратното. Ако успеете да запазите баланса, ще се радвате на подкрепата на партньора, на стабилни приходи и ще завършите 2022 удовлетворени.


Лъв 

 Лъвове, таро прогнозата показва, че е време да се разделите с негативните мисли, съмненията в себе си, ако е имало такива. Привлекателни сте и в любовен план са възможни промени, ако сте необвързани. В семеен план е възможен застой, малки проблеми, но това е за кратко, тъй като бързо ще възстановите баланса. Пари няма да ви липсват, възможно е и да спечелите повече. Въпреки това не харчете всичко. В работата или ако развивате бизнес, бъдете внимателни спрямо другите, защото някой може да злоупотреби с доверието ви.


Дева 

 Несигурността и липсата на стабилност в любовта ще ви принудят да говорите и да действате. Възможно е тези негативни обстоятелства да са възникнали и по ваша вина, неволно дори. Е, сега ще се наложи да помислите дали искате пълна свобода или щастлива любовна връзка. Финансовият растеж ще ви позволи не само да живеете добре, но и да спестите пари. В работата най-накрая ще намерите нишката, която търсите от дълго време. Вие ще ръководите пътя, по който трябва да продължите напред, което ще ви помогне да укрепите авторитета си. Декември ще е динамичен, но и удовлетворяващ за вас, Деви.


Везни 

 Декември ще ви зареди с положителни емоции и мотивация да действате за осъществяването на вашите лични или служебни цели. Въпреки това, таро картите ви съветват да не разпилявате енергията си в различни посоки, да си почивате достатъчно. Отделяйте време за важните неща. В бизнеса бъдете с повишено внимание към партньорите ви. У дома идилията ще е пълна, празничното настроение ще ви носи хубави емоции. Възможни са пътувания, планирания за такива. Нови любовни емоции може да завладеят душата на необвързаните Везни.

 Скорпион 

 Таро картите показват много благоприятно влияние на колегите върху вашето кариерно развитие. Нека успехите ви не ви карат да забравите тяхната помощ, когато ви е била необходима. Материалното ви състояние ще започне постепенно да се стабилизира. Таро картите ви съветват да не харчите всичко и да не се забърквате в схеми за бързо забогатяване. Декември е подходящ период за пътувания, поставяне на цели за новата година, както и за романтика. Без значение дали имате връзка или търсите своята нова половинка, празничното настроение ще ви вдъхновява към сближаване и създаване на приятни емоции. 

 Стрелец 

 В последния месец на 2022 година Стрелците ще работят в името на собственото си благополучие и ще бъдат възнаградени според заслугите си. Съдбата ще ви се усмихне, а финансите ще са постоянни, дори е възможно да постигнете и финансов успех. В професионалната област също няма да има проблеми, въпреки това се дистанцирайте от конфликти и клюки. Движете се към целта си, без да се разсейвате с незначителни неща. В семеен план ще се радвате на разбирателство. Таро картите ви съветват да не бързате в нищо. Също така се грижете добре за духа и тялото си, тъй като е възможно да се преуморите.


Козирог

На фона на натрупаната умора като за края на годината, ще започнете да задоволявате собствените си вътрешни нужди. Не се поддавайте на негативни мисли. В личен план ще се радвате на подкрепата на любимия човек, но не злоупотребявайте с търпението му. Като цяло таро картите ви съветват да бъдете премерени във всичко, за да не претърпите загуби. В работата и по отношение на парите ще се радвате на успехи. Възможно е и да ви повишат в йерархичната стълбица. Ако отдавна мечтаете да организирате собствен бизнес, този период е идеален за първите стъпки. Грижете се добре за здравето си и не прекалявайте с лакомствата.

  Водолей 

 Таро картите ви предупреждават, че в работата могат да възникнат конфликтни ситуации, в които вие да станете пряк участник. За да избегнете това, трябва да покажете максимална лоялност и гъвкавост при решаването на всички проблеми, а не да се държите безцеремонно. От друга страна, декември носи успехи, особено за тези, които се занимават с изкуство или работата им изисква креативност. Няма да ви липсват добри възможности за допълнителни приходи, като тези бизнес отношения може да продължат и през новата година. В личен план ще се радвате на грижата и вниманието на любимия човек. Не забравяйте и вие да покажете емоции, признателност.

  Риби

Таро картите показват, че през декември ще се радвате на подкрепата на Нептун и Венера. Тези две планети ще ви носят успех и радост, положителна енергия и нови пътища ще се разкрият пред вас. В сферата на кариерата и личните отношения ви очаква период на обновление. Може би ще промените кръга на общуване или ще започнете нова работа. Хубавото е, че ще има хора, които ще ви оказват подкрепата си. Някои от вас може да прекратят любовна връзка, която не им носи удовлетворение. Във финансовите дела са възможни малки пречки, но те ще са краткотрайни.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety