Представена публикация

Хороскоп за 09 януари 2023



Хороскоп Овен (21 март - 20 април)

Чувствате, че действията ви не са съвсем психологически правилни и на място. Може би проблемът е в това, че се безпокоите твърде много. Опитайте да сте по-спокойни и трезви в преценките си.

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)

Околните ви възприемат в по-добра светлина, отколкото вие самите. Май е време да се отърсите от страховете и притесненията си, те са онова, което ви ограничава. И вярвайте повече в себе си.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)

Пълнолуние е, напрежението ще усещате най-вече емоционално. Контролът над емоциите май е много по-труден от цял ден фитнес тренировка. Все пак опитайте да бъдете спокойни. Повечето чайове ще ви помогнат. Ден на грижа за другите, но обърнете първо внимание на себе си, за да сте в състояние да го направите. 

 Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли) 

 Много мощен ден - пълнолунен. Луната в пълния си блясък е застанала точно срещу Слънцето. Земята е между тези две светила, а това значи, че ще усещаме притегляне от две страни. Определено е нервен такъв ден, но това значи, че може да е и много продуктивен. Така че - търсете резултати днес. 

 Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)

 Денят е доста силен, така че използвайте енергията на Вселената, за да поработите върху материалното си състояние. За вас е много важно да усещате, да си представяте нещата, които искате, само така те биха се случили по най-добрия за вас начин. Бъдете чудотворци. 

 Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)

 Днес нещата ще са под ваш контрол, но не бива да си позвоялвате много волности, а сигурно няма да имате и желание за това. Все пак отпуснете душата. 

 Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври) 

 Малко отнесени сте днес, разсейвате се, не внимавате какво ви казват. Дано това не се отрази фатално на работата ви. Помечтайте, днес ви се е паднало, но не го правете демонстративно, ще подразните колегите си (не, че много ви пука, но все пак – поддържайте имиджа си). 

 Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември) 

 Днес просто ще трябва да осъзнаете какво искате. Толкова много възможности за избор ще имате, а вие не можете да кажете кое е най-доброто за вас. Бъдете сигурни, че и никой друг не може да го направи, така че просто решете нещо. 

 Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември) 

 Изключително начало на седмицата. Подходящ момент да се замислите какво точно искате и как да го постигнете. Ще ви трябва малко повече търпение към самите вас и упоритост при преследване на целите ви, останалото го имате в изобилие.

 Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)

 Развивайте, странствайте, експериментирайте, опознавайте, сравнявайте всичко, което е пред вас с онова, което вече ви е известно. Просто разширявайте кръгозора си. 

 Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари) 

 Силно ще ви вълнува отношението на другите хора към вас и ще направите всичко възможно, за да се държат с вас, както вие желаете. Е, това винаги е двустранно, има и обратна страна. 

 Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март) 

 Хубав ден за сравняване на различни идеи и мнения. Днес ще сте в състояние да прецените нещата от всички гледни точки и да вземете най-доброто решение. Използвайте го по предназначение

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety