Представена публикация

Хороскоп за 24 февруари 2023

 



Хороскоп Овен (21 март - 20 април)

До обяд настроението ви ще е доста променливо и е по-добре да не бързате с решенията, защото определено ще сбъркате. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари.


Хороскоп Телец (21 април - 21 май)

Денят ще ви предостави доста добри възможноти за изява. Не бъдете твърде критични, опитайте се да овладеете недоволството си и вътрешните си притеснения.


Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)

Определено ще сте за пример в работата, както винаги впрочем. Хубав момент да научите и другите на своите методи за подредба, така и на вас ще ви е по-лесно впоследствие.


Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)

След обяд сигурно ще се хванете да слагате къщата в ред . Не бързайте всичко да вършите сами, ще има желаещи да ви помогнат, а вие намерете време за отмора, трябва да релаксирате, защото ще има още неща за вършене.


Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)

Ако заниманията ви са свързани с творчество, то днес имате възможност да направите нещо наистина значително. Обаче нищо не ви пречи, дори работата ви да е абсолютно тривиална да подходите творчески към нея, може би ще е интересно.


Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)

Време е да помислите и за семейството си, покрай всичките си непрекъснати служебни ангажименти. Оставането до късно на работа не само, че ви претоварва, но и може да огорчи някои от домашните ви.


Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)

Доста кисели и подозрителни ще сте днес, а това определено не е печелившо поведение. Сдържаността ви ще предизвиква недоверие у околните. С две думи - днес не ви е ден.


Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Днес ще ви се наложи да проявите по-голяма финансова изобретателност, може би още не са ви дали заплатата или просто парите са много малко. Хубавото е, че няма да ви липсва ентусиазъм, за да се справите с тази непосилна задача и в крайна сметка сигурно ще успеете.


Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Може да постигнете доста добри резултати в работата си. Това ще увеличи желанията и в други области, особено в романтичната. Успехът в едно дава шанс и в друго, нали?


Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)

Сутринта ще сте доста разсеяни и дори на моменти неадекватни. Следобед ще се почувствате по-сигурни, но пък много ще ви влияе оценката на околните.


Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)

Доста грешни изводи ще правите днес и то на базата на неизяснени факти. Бъдете по-премерени в думите си, особено ако обвинявате някого. Нали знаете, че понякога думите може да са много опасни.


Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)

Денят може да бъде приятен за вас, ако не вложите цялата си енергия в работата си, оставете си малко и за в къщи и внимавайте да не се нараните на някой остър ръб. Очаквайте приятни изненади от приятели.







Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety