Представена публикация

Легендата за Кървавата Мери


В гъстите гори на американския щат Пенсилвания в малка къща живеела старица, която събирала билки за продажба. 

Жената била наричана от хората в региона Кървавата Мери. 
 Никой не смеел да се доближи до нея, защото всички я смятали за зла вещица, пишат руските медии. Случило се така, че регионът бил сполетян от нещастие - започнали да изчезват малки момиченца. Безследно. 

Родителите предположили, че в това е замесена Кърватата Мери, а някои от тях събрали смелост и я посетили. Въпреки нейните увещания, че няма нищо общо с изчезването на децата им, някои от фермерите забелязали, че тя е променена - изглеждала по-младолика. 

 Една нощ дъщерята на мелничаря станала от леглото си и излязла извън къщата, привлечена от силна сметлина. Родителите се опитали да спрат момичето, но то неудържимо следвало светлината, идваща от близката гора. Мелничарят, съпругата му и съседите-фермери тръгнали след момичето. 

Наближавайки гората, те зърнали Кървавата Мери, която държала в ръцете си пръчица, насочена към къщата на мелничаря. Виждайки хората, вещицата прекъснала магията. 

Съседът на мелничаря успял да я простреля в крака със сребърен куршум. Успели да хванат Кърватата Мери и я хвърлили на клада. 

 След смъртта й фермерите открили край къщата й в гората гробовете на изчезналите момичета. Вещицата ги убивала, а кръвта им изпивала, за да се подмладява.

Коментари

Lilencety

Нито една телевизия, филм или сериал не се излъчва или хоства от този сайт. Използват се само безплатни линкове към тях, предоставени от потребителите, тези линкове се разпространяват свободно в интернет пространството.
Ако вие сте притежател на авторското право на някой фаил, който има линк в сайта и желаете той да бъде премахнат от сайта, може се свържете с нас чрез формата за контакти, където да посочите какъв е проблема.

Благодарности : Lilencety